O değilde ya annem kardeşimi üzerinde staj yapmam için doğurmuş gibi.
O değilde Abd Suriyeyi bombalamaya devam ederse, on milyon Suriyeli daha gelir buralara hgfjklh
Damla damla topladigimizi an icinde kayb edecegimiz bir dunyada yasiyoruz . Ister ömür olsun ister guven olsun .
1 yanlis butun dogrulari mahv eder . Ama yine de insan bakis acisi derdim. Eger degerli biri yanlis yaparsa neden butun dogrulari silim .sonucda her kesin bir aff hakki vardir.. eger 1 yanlis butun dogrulari silmisse demek ki silinmesini sen istemissin . .turkcemin yetdigi kadar @Cezayir =)
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
herkezin tabulari değerleri vardir dogrulari yalnişlari
kimi için kücük olan kimi için bir dağ kadar yalniştir :) @Siyahinci
O degilde bu işin içinden çıkılmaz bir konu @Cezayir ;d
Şunu diyebilirim ama insanlar hata yapabilir.Bir yanlışda silecek kadar gaddar olmamak lazım
İnsanlara hayatta sans verilmeli
Bazen bazı şeylerin telafisi olabilir
Ama sürekli hata yapan birinide tutmak mallığa girer ;d
Bu çok ince bi cizgi yani.
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
o değil de , biraz gülümsemek iyi gelecek gibi
Bardağın hep dolu tarafından bakıyoruz bazen peki boş tarafından hiç baktın mı ? Herşeye göz yumduğumuz aman boşver diyip görmezden geldiklerimiz söz konusu biz olunca en ufak bir yanlışımızda tüm doğrularımızı hiç ediyorsa buna müsade eden biz olabilir miyiz ? Biz istemedikçe kimse bizim Doğrularımızı hiç edemez ama o değmeyecek 3 kuruşluk diye tabir ettiğimiz insanlara fazla hoş görüden bunlar diyorum sana etrafına dikkat et CCR ötesi öyle yalan öyle kirli ki artık görmek bile istemezsin çünkü ben gördüm midem çok bulandı diyemedim sana herşeye rağmen yıllara rağmen seni koşulsuz çok seviyorum benim için değerin hiç bir şey de karşılığı Yok :*
Konu Escobar tarafından (14.Nisan.2018 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
O değilde ben neden kimseden nefret etmeyi beceremiyorum..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)