[22:03] «Steven» _Azazil Ada aLy BuSeeeeeeeee BuSeM EFE Elite GüLL Lazmohikan madlove MeLiSs NiSaaa ParadoX S3MIH
[22:03] «kumsaL» Değer vererek toplantımıza katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür eder hoş geldiniz derim.
[22:04] «kumsaL»
[22:04] «kumsaL» Toplantılarımızda yetkiler alınır daha sonra sıra ile söz hakkı verilir, bunu bu toplantımızda da uygulayacağız. Söz hakkı verildiğinde sizler de öneri ve tecrübelerinizi payşırsanız bizimle sevinirim.
[22:04] «kumsaL» Yeni yönetim ile hepimiz tanıştık. Yönetimde ki yetkililerin nicklerini bir kez daha görevleri ile yinelemek isterim. Bu doğrultuda da Sizlerden davranış ve konuşmalarınıza dikkatli olmanız ricamdır.
[22:04] «kumsaL» Administrator : Chanserv Liderimiz
[22:04] «kumsaL» Chanserv Ekibi :
[22:04] «kumsaL» SitemKaR, Jack, hayta35
[22:05] «kumsaL» NickServ Lideri : Karqa
[22:05] «kumsaL» NickServ Ekibi :
[22:05] «kumsaL» WandereR, Invite, php_die
[22:05] «kumsaL»
[22:05] «kumsaL» VIP Lideri : papatya
[22:05] «kumsaL» #Help Koordinatörü : Ruhsar
[22:05] «kumsaL» Renk FM Koordinatörü : MeLaiKe - Www.RenkFM...
[22:05] «kumsaL» #Forum Koordinatörü : Ecrin - Www.TurkiyeForumlari...
[22:05] «kumsaL» aLy kanalımızın cofounderidir ayrıca helpsoptur. EFE, Steven ve ParadoX da helperdir. Komutlarda öğerenmek istediğiniz konularda sizlere yardımcı olacaktırlar. Çekinmeden kendlerinden gereken yardımları isteyebilirsiniz.
[22:06] «kumsaL» Hiyerarşi bir düzen burası içinde geçerli o nedenle sorun ve şikayetleriniz de öncelikle sop arkadaşlarımıza gerekirse bana iletmeniz doğru bir yoldur. Bizler o anda yok isek sorunun durumuna ve aciliyetine göre Chanserv Ekibindeki arkadaşlara gidebilirsiniz. Onun haricinde bir başka bölümün yetkililerine gidilmemesi önemli bir ricamdır. Ben yada sop arkadaşımız burda isek zaten bizi aşan bir sorunda bizlerde bu yolu takip etmekteyiz.
[22:06] «kumsaL»
[22:06] «kumsaL» Sizlerin sorularınızı mümkün olduğunca cevaplamaya çalıştığımız kesin olmakla beraber hepimizin birer reel hayatı olduğunu da düşünmeliyiz. Yetkide ki arkadaşların o anda pc ye bakamıyor olabilecekleri için anlık cevaplar alamadığınızı düşünmenizi isterim. Böyle durumlarda sizler genede yazın görüldüğü anda okunarak sizlere cevap verilecektir, lütfen hemen veryansın etmiyelim.
[22:07] «kumsaL» Her birey sunucumuzun kuralları doğrultusunda girebileceği kanallarda elbetteki sohbetlere katılabilir. Ama yetkili olduğunuz kanal boşa akarken diğer kanallarda sohbette bulunmanız doğru bir yaklaşım değildir, öncelik kendi kanalımızda olmalı. Kanalımızda zaman zaman konulu sohbetler açarak sağlıklı sohbet ortamları yaratmanız, sohbetin kesildiği noktalarda sohbeti canlandıracak katılımlarda bulunmalısınız ki kanalımız hareketlenmiş olsun.
[22:07] «kumsaL»
[22:07] «kumsaL» Daha anlayışlı, hoşgörülü olmalıyız, konuları sen, ben davasına yada yetki konumuna dönüştürmemeliyiz. Elbette her yerde olduğu gibi buranında idaresi için söz konusu yetkilerin olması gerektiğini görev dağıtımlarıylada daha güvenli ve huzurlu bir ortamda bulunabildiğimiz bir gerçektir. Eleştirmek değil yapıcı olmalıyız.
[22:07] «kumsaL»
[22:08] «kumsaL» Sorunlarımızı kanal genelinde değil lütfen #türkiye@ kanalında halledelim.
[22:08] «kumsaL»
[22:08] «kumsaL» Önemli bir konumuzda Türkiye@ kanalımızla ilgili:
[22:08] «kumsaL»
[22:08] «kumsaL» 1- #türkiye@ kanalına gelen bir yetkili veya yardım almak isteyen bir usere ilk bakan kişi sonuna kadar ilgisini devam ettirmeli bu arada diğer yetkili arkadaşlarımızın müdahale etmeden, konuşmadan sonucu beklemesi gerekmektedir, herkesden bir ses çıkması kaos yaratır hoş olmaz. Konuyla ilgili söyleyeceğiniz, yardımcı olacağınız bir konu var ise ilgilenen arkadaşa özelden log yada bilgiyi vermemiz en doğru yoldur.
[22:08] «kumsaL» gelen usere + verilerek şikayeti doğrultusunda log verilmeli, açıklama yapmadan banlamamalıyız. Bu konuyla ilgili gereken aliasları yetkili olarak eklendiğiniz anda sizlere veriyoruz. Aliaslardaki sıralama takip edilirse sorunlar asgariye iner, tatsızlıklar ve tartışmalar önlenmiş olur.
[22:09] «kumsaL»
[22:09] «kumsaL» Bad nicklerde bir değişiklik yapıldı bunuda bilmenizi isterim. («SitemKaR» Evli nickler badnick listesinden çıkartıldı, eksiz kullanılabilir, kötü ek alırsa işlem yaparsınız)
[22:10] «kumsaL»
[22:10] «kumsaL» 2- Kanal modeleri ile sizlerden yapmanızı istediğimiz tek komut saldırı durumunda kanalın +M e alınmasıdır (/mode #türkiye +M) bu konu çok önemli lütfen bu önemi gösterelim. («Administrator» Gereksizce +imR modlarına almayın/almasınlar odaları.)
[22:10] «kumsaL» 3- Sunucu yetkilileriyle konuşmalarda belirli seviyeleri koruyarak, olabilecek sıkıntıları önlemeniz en büyük ricamdır.
[22:11] «kumsaL» 4- Yetkili arkadaşlarımızın online süreleri şu an için yetersiz, en kısa sürede bu süreleri yükseltmeleri gerekmekte. Bu konudada yardımcı olacağınızdan eminim.
[22:11] «kumsaL»
[22:11] «kumsaL» Aop kurallarımızı bir kez daha vermek isterim.
[22:11] «kumsaL»
[22:11] «kumsaL» Türkiyeop Kuralları
[22:11] «kumsaL» 1) Türkiye kanalında ve bünyesinde görevlilerin tartişması özellikle de argo kelimeler kullanması kesinlikle yasaktır.
[22:11] «kumsaL» 2) Aop yetkilisi kendi kişisel zevkleri,şahsi ve siyasi fikri ayrıcalıkları ve farklılıkları için kimseyi kanaldan atamaz.
[22:11] «kumsaL» 3) Op kanalinda gecen konusmalari op kanalı dışında birine kopyalamak kesinlikle yasaktır.
[22:12] «kumsaL» 4) Türkiye kanalında görevli olan her aop başka bir global kanalında yetki alamaz ve sadece 2 özel kanalda bulunabilinir.
[22:12] «kumsaL» 5) Away olundugunda kesinlikle Türkiye kanalında deop "-o" olunacak ve voice "+v" alınmayacaktır. Away takısı zorunlu değildir.
[22:12] «kumsaL» 6) Her 20 dakika da bir nick listesi gözden geçirilip kötü nicklerden arındırılacak ve op kanalına temiz raporu verilecektir.
[22:12] «kumsaL» 7) Türkiye ve bünyesinde aop olan 20 gün gibi bir sürede görev yapmadığından silinecektir.
[22:12] «kumsaL» 8) Kanallarda her türlü ahlak dışı nickler yasaktır. Nickin bu durumlara uyugun olmadıgı konusunda kararsızsanız lütfen kanaldan atmayın ve Soplara danışın. İlk günlerde evli takısı almış kişiler banlanıyordu artık serbest. Ama aldığı takılar önemli.
[22:12] «kumsaL» 9) Başka bir Op tarafından banlanan kişinin banını başka bir Op'un açması yasaktır.Yanlış banlar olduğunda ban atan arkadaştan izin alıp ban açılacaktır.
[22:12] «kumsaL» 10) Aop kanalın genel asayişi ile sorumlu olup tartışmalarda uzlaştırıcı rol alır ve taraf tutamaz . Kaba ve adap dışı hareketlerde bulunmaz.
[22:12] «kumsaL» 11) Türkiye kanalı ile ilgili herhangi bir sorunu veya şikayeti Sop veya Foundere iletecektir.
[22:12] «kumsaL» 12) #türkiye@ kanalında aop aopa uyarı vs.de bulunamaz. Bir sorun varsa aop konuyu log göstererek sopa veya halfsopa bildirmelidir. Bu konuların konuşulacağı kanal ise #türkiye@ kanalımızdır.
[22:13] «kumsaL»
[22:13] «kumsaL» Her toplantımızda sözlerimi şu şekilde bitirmek adetimdir.
[22:13] «kumsaL»
[22:13] «kumsaL» Unutmayalım başarı tek başına olmaz, tesadüfte değildir. Bir ekip işidir. Bizde bir ekibiz. Bende bütün bizlere yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim.
[22:13] «kumsaL» Söz Steven arkadaşımızda
[22:14] «Steven» Buyrun aLy
[22:14] «aLy» Oncelikle merhaba arkadaslar
[22:14] «aLy» Onem verip katildiginiz icin hepinize tesekkur ederim.
[22:15] «aLy» Kumsal in soyleyeceklerine ek olarak diyecek birsey yok. ***et guzel acikladi
[22:15] «aLy» Sizlerden ricam , gerek userlere gerek bu kanaldakilere karsi anlayisli olmaniz
[22:16] «aLy» Herturlu sorunda yardim icin ben efe steven ve paradox cekinmeden kosariz.
[22:17] «aLy» Help gorevlisiyiz ve yardim bizim gorevimiz. Sizlerde ailemizdensiniz buyuzden onceligimiz sizsiniz
[22:17] «aLy» Ben sizlere tekrar tesekkur ediyorum. Suan fuardayim calisiyorum. 1-2 saate aranizda olacagim. Gorusmek uzere.
[22:17] «Steven» Teşekkürler aLy
[22:18] «Steven» kumsaL bilmeniz gereken konuları başlıklarıyla birlikte sizlere açıkladı. Üstüne söyleyeceğim şey;
[22:18] «Steven» Kanalda verilen selamlar havada kalmasın arkadaşlar.
[22:18] «Steven» Bir As demek çok zor olmamalı hiçbirimiz için.
[22:19] «Steven» Yeni kişileri de sohbetimize katıp daha kalabalık ve keyifli sohbet ortamı sağlayabiliriz.
[22:19] «Steven» Şimdi sırayla hepinize söz hakkı vericem.
[22:19] *** Steven mod değiştirdi:+v _Azazil
[22:19] «Steven» _Azazil Buyrun.
[22:19] «_Azazil» eyvallah Steven
[22:19] «_Azazil» öncelikle herkese toplantıya katıldıkları için teşekkürler benim demek istediğim fazla bişi yok founderimiz kumsaL herşeyi izahıyla açıkladı sizden istediğimiz kanal genelinde insanları rencide edecek sözler yazmamanız ve her çıkan tartışmalarda sorunsuz bi şekilde herkese eşit mesafede davranmanız ve tartışmalara son vermemiz saygı ve sevgi çerçevesi içinde bu aileyi büyütmeliyiz canlar söyleyeceklerim sadece bunlardır teşekkürler kumsaL Steven
[22:20] «_Azazil» lütfen tüm kurallara harfiyen uyalım canlar
[22:20] «Steven» Biz teşekkür ederiz _Azazil
[22:20] *** Steven mod değiştirdi:-v _Azazil
[22:20] *** Steven mod değiştirdi:+v Ada
[22:20] «Steven» Buyrun Ada
[22:21] «Ada» tsk ederim Steven benim eklemek istedigim bisey yok kumsal herseyi soyledi zaten ortam guzel sevdim :) kolay gelsin
[22:21] «Steven» Teşekkürler Ada.
[22:21] *** Steven mod değiştirdi:-v Ada
[22:21] *** Steven mod değiştirdi:+v BuSeeeeeeeee
[22:21] «Steven» Buyrun BuSeeeeeeeee
[22:21] *** Steven mod değiştirdi:-o BuSeM
[22:22] «Steven» BuSeeeeeeeee burada mısın
[22:22] «Steven» BuSeeeeeeeee pc başında değil sanırım geldiğinde tekrar söz hakkı verelim
[22:22] *** Steven mod değiştirdi:-v BuSeeeeeeeee
[22:22] *** Steven mod değiştirdi:+v BuSeM
[22:22] «Steven» Buyrun BuSeM
[22:24] «BuSeM» iyi aksamlar herkese soz hakki verdiniz icin tskr lr Steven benimde eklemek istedim bisi yok solennlerin uzerine tskr lr tkrrr iyi aksamlar....
[22:24] «Steven» Teşekkürler BuSeM
[22:24] *** Steven mod değiştirdi:-v BuSeM
[22:24] *** Steven mod değiştirdi:+v Camelot
[22:24] «Steven» Buyrun Camelot
[22:25] «Camelot» selam
[22:25] «Steven» Aleyküm selam görüşleriniz nelerdir Camelot
[22:26] «Camelot» toıplantıya gec katıldığım için herkesten çok özür diliyorum
[22:26] «Camelot» kumsaL başta söylediklerini okumadım
[22:26] «Steven» Ben loglarım başta yazılanları.
[22:26] «Camelot» ama neler söyleyeceğini tahmin edebiliyorum
[22:27] «Camelot» bu yuzden okumuş g,ibi var sayarak :)
[22:27] «Camelot» öncelikle içtenliği samimiyeti yaklaşımının
[22:27] «Camelot» berraklığı anlayışının duruluğu ve güzelliğini yansıttığı bu açılış konuşması için
[22:27] «Camelot» kumsaL a Çok teşekkür ederiz ...
[22:28] «Camelot» Dolu ve alçakgönüllü insanları doğru zaman kullanımıyla harmanlayabilirsek
[22:28] «Camelot» hem kanalımızın kalitesi artacak hemde başarı kendiliğinden gelecektir
[22:28] «Camelot» tşk edederim
[22:28] «Camelot» iyi geceleer
[22:28] «Camelot» herkese
[22:28] «Steven» Biz teşekkür ederiz Camelot
[22:28] *** Steven mod değiştirdi:-v Camelot
[22:29] «Steven» ParadoX az sonra çıkacağı için ona söz hakkını veriyorum.
[22:29] *** Steven mod değiştirdi:+v ParadoX
[22:29] «Steven» ParadoX buyrun.
[22:29] «ParadoX» öncelik sırası için teşekkürler, acil çıkmam gerekli birazdan o yüzden rica ettim
[22:29] «ParadoX» şimdi;
[22:29] «ParadoX» herkesden bi fedakarlık bekleniyor genel olarak
[22:29] «ParadoX» en önemlisi kanalda sohbet akışı
[22:30] «ParadoX» amacımız da bu zaten, seviyeli bi sohbet
[22:30] «ParadoX» herkes görevini layıkı ile yapar umarım
[22:30] «ParadoX» altını çizmek istediğim konu;
[22:30] «ParadoX» kendi adıma;
[22:30] «ParadoX» günde 14 saaat çalışan biriyim
[22:30] «ParadoX» onlinem düşük olması normal
[22:31] «ParadoX» önceliğimiz reeldir
[22:31] «ParadoX» ikinci konu;
[22:31] «ParadoX» normal bi op gibi ilgilenemeyebiliyoruz kanal ile ve sohbet edemiyorz
[22:31] «ParadoX» belli bi seviyemiz ve üslubumuz var
[22:31] «ParadoX» her konuya dahil olamayız biz
[22:31] «ParadoX» helperız sonucta ve
[22:31] «ParadoX» ek olarak forum moderatörüyüm
[22:32] «ParadoX» yogunum acıkcası
[22:32] «ParadoX» bu yüzden tölerans tanınması bizim açımızdan da iyi olucaktır
[22:32] «ParadoX» herkesin emegine saygım sonsuz
[22:32] «ParadoX» yıllarım gecti burda
[22:32] «ParadoX» ara da git geller olsa da
[22:32] «ParadoX» herkese Teşekkürler
[22:32] «ParadoX» hayırlı akşamlar
[22:33] «Steven» Teşekkürler ParadoX
[22:33] *** Steven mod değiştirdi:-v ParadoX
[22:33] «Steven» EFE nin işi olduğu için es geçiyorum onu
[22:33] *** Steven mod değiştirdi:+v Elite
[22:33] «Steven» Elite buyrun
[22:33] «Elite» Teşekkürler tüm ayrıntılara yer verilmiş eklemek istediğim birşey kalmamış sanırım :)Yeni gelen arkadaşalar tekrar hoşgeldiniz ( çaylar 20 tl blginize ) ;) c)_(
[22:33] «Elite» iyi sohbetler diliyorum ...
[22:34] «Steven» Teşekkür ederiz Elite
[22:34] *** Steven mod değiştirdi:-v Elite
[22:34] *** Steven mod değiştirdi:+v GüLL
[22:34] «Steven» GüLL buyrun.
[22:34] «GüLL» Herkese ıyı aksamlar öncelıkle aranıza yeni katıldım uzun zamandır her hangi bir sunucuda bulunmadım dolayısıyla op lukla ilgili şuada bildiğim pek birşey yok çok kısa zamanda alışıcam uzun zaman sonra güzel bir ortamda güzel insanlarla olmak güzel hepinize teşekkür ederim özellikle aLy ye çok teşekkür ederım sizinle tanıştırma fırsatı verdiği için şimdilik bu kadar teşekkür ederim hayırlı geceler
[22:35] «Steven» Teşekkürler GüLL
[22:35] *** Steven mod değiştirdi:-v GüLL
[22:35] *** Steven mod değiştirdi:+v Lazmohikan
[22:35] «Steven» Lazmohikan buyrun.
[22:35] «Lazmohikan» Selamun aleykum..Öncelikle herkese iyi sohbetler dilerim..kumsal arkadasımızın söylediklerıne katılıyorum ve onları uygunladıkdan sonra burası güzel bir sohbet ortamı olacagından adım gibi eminim. bu arada sizlerin bir çogunu tanımıyorum ama ben kısaca kendımi tanıtıyım. Rizeliyim . adım selahattin gümüş. burda amacımız güzel sohbetler edip günün stresini atmaktır. Kanalda elimden geldiginde insanları sohbete katmaya ugrasıyorum ve sagolsun burda
[22:35] «Lazmohikan» Teşekkurler iyi toplantılar dilerim..
[22:35] «Lazmohikan» Steven söz sende kardeşim.
[22:35] «Steven» Teşekkürler Selahattin.
[22:35] *** Steven mod değiştirdi:-v Lazmohikan
[22:36] *** Steven mod değiştirdi:+v madlove
[22:36] «Steven» Buyrun madlove
[22:36] «madlove» herkese iyi akşamlar diliyorum.
[22:36] «madlove» ben buraya geleli bir kaç gün oldu bunu sizlerde biliyorsunuz.
[22:37] «madlove» ismini hatırlayamadım az önce bir arkadaşımız kanala girildiğinde selam verme olayına değindi katılıyorum aynen ; ve kanalda doğru düzgün kimseyi tanımıyorum, tanımaya çalışıyorum, yanlış anlaşılmalar olsada.
[22:38] «madlove» kanala giriyorum; selam veriyoruz yok. bir daha veriyoruz yok. yapım gereği de kimse dikkate almıyor diyorum kendimi biraz çekiyorum bunu bilmenizi istiyorum.
[22:38] «madlove» bir de ; merhaba merhaba geçiyoruz, bilmediğimden mi kaynaklı, yeni olduğumdan mı kaynaklı adını siz koyun benim düşüncem herkes birbirini tanımalı diye düşünüyorum.
[22:39] «madlove» biraz rahatsızım bir kaç gündür. şuan aklıma gelenler bunlar sanırım....
[22:39] «madlove» herkese teşekkür ediyor, herkese iyi akşamlar diliyorum.
[22:39] «Steven» Selam konusunu bahsettim madlove umarım arkadaşlarımız da dikkate alacak.
[22:40] «Steven» Kanala gelen yeni biri selamı alınmıyorsa neden aramıza katılmak istesin ki.
[22:40] «Steven» Ben kendi adıma yeni insanlar tanıdıkça keyif alıyorum buradan.
[22:40] «Steven» Sizlerden de aynı hassasiyeti göstermenizi bekliyoruz.
[22:40] «Steven» Teşekkürler madlove
[22:40] *** Steven mod değiştirdi:-v madlove
[22:40] *** Steven mod değiştirdi:+v MeLiSs
[22:40] «Steven» MeLiSs Buyrun.
[22:41] «MeLiSs» Cepten girdigim icin yazmada sikinti yasoyorum ancak
[22:41] «MeLiSs» Yeni gelen arkadaslara aramiza hsg derim
[22:41] «MeLiSs» Bukafar simdlik
[22:42] «Steven» Teşekkürler MeLiSs
[22:42] *** Steven mod değiştirdi:-v MeLiSs
[22:42] *** Steven mod değiştirdi:+v S3MIH
[22:42] «Steven» Buyrun S3MIH
[22:42] «S3MIH» aha bana geldi Sira duygulandım.
[22:43] «S3MIH» arkadaşLar.. kısa ve öz:) iyi SohbetLer...
[22:43] «Steven» Teşekkürler S3MIH
[22:43] *** Steven mod değiştirdi:-v S3MIH
[22:43] «Steven» Efe'nin acil işi çıkmıştı geldi şu anda
[22:43] *** Steven mod değiştirdi:+v EFE
[22:43] «Steven» Buyrun EFE
[22:43] «EFE» selamun aleyküm
[22:44] «EFE» katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederiz
[22:44] «EFE» bir konu hakkında birkaç cümle söylemek isterim
[22:44] «EFE» 4 gece önce op olan bir arkadaşımız
[22:45] «EFE» nick değiştirip kanalda kırmızı kalemle işaretli olan bir nicki sonuna takı ekliyerek almış
[22:45] «EFE» ve bu çok büyük bir olaymış sanarsınki arsaları alındı
[22:45] «EFE» kanalda ve özelde hakarete varcak şekilde uzadı
[22:46] «EFE» çözüm bulduk ama
[22:46] «EFE» uğraştık
[22:46] «EFE» daha dikkateli olunursa sorun yaşamayız
[22:47] «EFE» söz hakkı için teşekkür ederim
[22:47] «EFE» Allaha emanet olun.
[22:47] «Steven» Rica ederiz EFE
[22:47] *** Steven mod değiştirdi:-v EFE
[22:47] *** Steven mod değiştirdi:+v NiSaaa
[22:47] «Steven» NiSaaa buyrun.
[22:48] «NiSaaa» Öncelikle uzun uzadı yazıp arkdşları
[22:48] «NiSaaa» sıkmak istemem ama
[22:48] «NiSaaa» burada eski ve yeni kavramı olmadığını söylemek istiyorm
[22:48] «NiSaaa» Elbette tanımadığımız arkdşlarmız var
[22:48] «NiSaaa» Ama dışlamak söz konusu değil
[22:48] «NiSaaa» Ki sizin tabirinizle yeni olan bazı arkdşlarımız iyi bilir
[22:49] «NiSaaa» Başkada sözüm yok
[22:49] «NiSaaa» Herkese iyi sohbetler :)
[22:49] «Steven» Teşekkür ederiz NiSaaa
[22:49] *** Steven mod değiştirdi:-v NiSaaa
[22:50] *** Steven mod değiştirdi:+v BuSeeeeeeeee
[22:50] «Steven» BuSeeeeeeeee buyrun.
[22:50] «BuSeeeeeeeee» selamherkesee ben tek bişi demek istiyorum
[22:50] «BuSeeeeeeeee» kanalda hiç muhabbet dönmüyor 2 gündür bakıorum ama
[22:51] «BuSeeeeeeeee» başka yerlere yazıorum genelde
[22:51] «BuSeeeeeeeee» keyif almıorum bnde
[22:51] «BuSeeeeeeeee» nadir böle akıcı muhabbet oluo
[22:51] «BuSeeeeeeeee» o sağlanırsa i olur
[22:51] «BuSeeeeeeeee» başka bişi demicem
[22:51] «BuSeeeeeeeee» ii sohbetler
[22:51] «BuSeeeeeeeee» ciddi olsum
[22:51] «BuSeeeeeeeee» steven senn için
[22:51] «Steven» Aramıza daha dün katıldın BuSeeeeeeeee
[22:51] «Steven» Çok kişi yazıp da kalitesiz sohbetler bolca var
[22:51] «Steven» Biz kaliteli sohbet etmeye çalışıyoruz.
[22:52] «Steven» Teşekkür ederiz.
[22:52] *** Steven mod değiştirdi:-v BuSeeeeeeeee
[22:52] «Steven» Jack eklemek istediğiniz bir şey var mı
[22:52] «Jack» tabıkı
[22:52] «Jack» hepınıze ıyı aksamlar
[22:53] «Jack» arkadaslar haket sohbet yonunden bıraz sıkıntınız var buna el atmalısınız
[22:53] «Jack» buda dırek goze batan bıseyyy
[22:53] «Jack» 2
[22:53] «Jack» kanalarda gereksız atılma cok oluyoo
[22:53] «Jack» attıgınız kısının logunu tutunkı bıze veya gelcek kıseye cevap vere bılesınız
[22:54] «Jack» 3
[22:54] «Jack» yardım kanalına gelen arkadasa alaycı bı tavır veya sert bı tıpkı gostermeyelım
[22:54] «Jack» unutmyalımkı userler bızım herseyımız
[22:54] «Jack» bu kanalı sevıyorum
[22:54] «Jack» işlerınızde 10 numarsınız
[22:55] «Jack» bı yanlısınız gormedım desem yerı varr
[22:55] «Jack» ve bole olmaya devam edelım
[22:55] «Jack» onlıen suremızı kumsaL dedıgı bıraz daha uzatalım
[22:55] «Jack» sohbetı artıralım
[22:55] «Jack» tskler arkadaslar hepınıze ıyı aksamlar
[22:56] «kumsaL» Katılımınız ve övgünüz için teşekkür ederim kendim ve kanalım adına Jack.
[22:56] «kumsaL» Toplantıyı fazla uzatmak istemedik arkaşalr sizleri sıkmamak için buradaki konuşmalar dikkate alınır çaba sarfedilirse güzel huzurlu br ortam sağlamış oluruz. Amacımızda bu zaten. Hepinize tek tek teşekkür ederim.
[22:56] «karakartal01» s.a
[22:56] «karakartal01» cumleten
[22:56] «Steven» karakartal01 toplantıdayız
[22:57] «Steven» Aleyküm selam
[22:57] «Steven» Kanalla ilgili görüşün şikayetin varsa yazabilirsin
[22:57] *** Steven mod değiştirdi:+v karakartal01
[22:57] «karakartal01» şikayetim yokda
[22:57] «karakartal01» op lar nedense
[22:57] «karakartal01» sohbet etmiyor
[22:57] «karakartal01» kanalda
[22:57] «Steven» O konuya değindik toplantıda da karakartal01
[22:58] «karakartal01» eyv
[22:58] «karakartal01» sorun yok şükür
[22:58] «Steven» Umarım daha verimli şekilde işleyecek bundan sonra kanal.
[22:58] «Steven» Arkadaşlarımıza da belirtildi.
[22:58] «karakartal01» inş
[22:58] «Steven» Toplantımız bitimiştir arkadaşlar herkes yetkisini alabilir.
[22:58] «Steven» Katılımınız için teşekkürler.
__________________________________________________ ________________________________________
Buradan toplantımıza önem verip katılan tüm arkadaşlarımıza, Güzel önerileri ve işini iyi yaptığı için KumsaL 'a Ve Bizi yalnız bırakmayıp toplantımıza katılan Chanserv ekibinden Jack ' e Teşekkürlerimi sunarım.