kayseri escort ankara escort izmir escort antalya escort bursa escort istanbul escort

Etiketlenen üyelerin listesi

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #21
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    pumpum çorbası:

    Mısır unuyla yapılan, yapımı kolay olan, özellikle dar gelirli ailelerin sofrasında yer alan fakat günümüzde eskisi kadar yapılmayan Bartın mutfağına özgü yemeklerden biri pumpum çorbasıdır.

    Malzemeler

    Yarım kg un, 250 gr tereyağ, 2 domates, Tuz, Su

    Üzeri İçin

    Kıtır ekmek, Kaşar Peyniri

    Yapılışı

    Tereyağ ile un kavrulur. Üzerine rendelenen domates ve ılık su ilave edildikten sonra kaynamaya bırakılır.

    Servis tabağına alındıktan sonra kıtır ekmek ve kaşar peyniri üzerine eklenerek servis yapılır.

    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  2. #22
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    SU BÖREĞİ

    Malzemeler
    Hamuru İçin
    1 kg un
    7 adet yumurta
    1 yemek kaşığı tuz
    1,5 su bardağı su
    İç Harcı için
    1 su bardağı sıvıyağ
    Yarım kg tereyağ
    1 kg peynir
    1 demet maydanoz

    Yapılışı
    Hamur için gerekli olan bütün malzemeler karıştırılır ve yoğrulur. Hamur 5 dk dinlendirilir. 9 peziye ayrılır. Ayrı bir kapta iç harcı için gerekli olan bütün malzemeler karıştırılır. Parçalara bölünen pezilerden bir tanesi açılarak haşlanmadan yağlanan tepsiye yayılır. Bir tencerede içine tuz atılarak su kaynatılır. Açılan peziler suda haşlanır. Haşlanan yufkalar sıcak sudan alınıp soğuk suya atılır ve sudan çıkarılarak tepsiye yayılır. Her katın arasına hazırlanan iç harc yayılır. Üzerine kalan tereyağ dökülür. Kalan son pezi de haşlanmadan tepsinin üzerine serilir. Ocağın dört gözü açılarak her iki tarafı da pişirilir.


    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Van Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 29
    Son Mesaj : 20.Ocak.2016, 17:19
  2. Muş Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 14
    Son Mesaj : 19.Ocak.2016, 17:49
  3. İzmir Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 16
    Son Mesaj : 18.Ocak.2016, 18:38
  4. İstanbul Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 11
    Son Mesaj : 18.Ocak.2016, 18:21
  5. Mersin Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 33
    Son Mesaj : 18.Ocak.2016, 18:04

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
gaziantep escort bayan gaziantep escort sesli sohbet seks hikaye onwin venüsbet giriş tipobet365 sahabet karabük escort ordu escort kars escort kocaeli escort izmit escort edirne escort ısparta escort karabük escort manisa escort adana escort
ankara escort ankara escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort kızılay escort ankara eskort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort kayseri escort istanbul escort avrupa yakası escort çapa escort şirinevler escort avcılar escort beylikdüzü escort