TRSohbet Sunucusu Helper aday kuralları aşağıda belirtilmiştir;
Helper Aday Kuralları;
-
Kural 1 : Helper heryerde örnek olan konuşmasıyla davranışıyla hareketleriyle SAYGILI olmayı benimsemiş birisidir. O yüzden helper adayları da üstlerine karşı saygılı olmalıdır.
-
Kural 2 : Helper adayı kanal veya özel konuşmalarında argo/küfür içerikli diyaloglardan uzak durmalıdır.
-
Kural 3 : Helper adayı türkçeyi en iyi şekilde kullanmalı, cümle içerisinde w, ß, $,q gibi karakterler kullanmamalıdır
-
Kural 4 : Kanalda % ve @ konumunda bulunan helperler sizin eğitmenlerinizdir. Eğitmeniniz kanalda size seslendiği zaman cevap vermelisiniz
-
Kural 5 : Size verilen eğitimleri iyi takip etmeli ve daha sonra tekrarını yapmalısınız. Herhangi bir soru sormaktan çekinmemelisiniz
-
Kural 6 : Online sürenize dikkat etmelisiniz. Mazeretsiz bir hafta #helpstaff kanalına giriş yapmayan adayların adaylıkları sorgusuz silinir.
-
Kural 7 : #helpstaff kanalında bulunan + % @ prefix ine sahip olan helperler sizin üstünüzdür. ''Hocam'' diye hitap etmelisiniz
-
Kural 8 : Helper adaylarının eğitmen seçme gibi bir hakkı bulunmamaktadır. Müsait olan eğitmenin eğitimini takip etmek zorunludur.
-
Kural 9 : Hiçbir helper adayı help kanalında voice (+) talep etmeyecek. Aklına takılan bir soru oldugunda helpstaff kanalında hocalarına soracak.
-
Kural 10 : Hocalarınızın söylediği her söz KURAL niteliği taşımaktadır. Herhangi bir tartışmaya girmek yasaktır.
__________________________________________________ ____________________________
Aday olarak aramıza katılan kullanıcılar, detaylı bir eğitimden geçerek kısa sürede HELPER olarak göreve başlar. Sizlerde eğitim alarak başarılı birer HELPER olmak istiyorsanız ; #Helpegitim Kanalında % ve @ Prefixine sahip yetkililere başvurabilirsiniz.
Direkt olarak Helper sınavına katılmak için ise ; #Helpsinav Kanalıda bulunan yetkililere başvurabilirsiniz.
- TRSohbet Sunucusu Help Yönetim Birimi -
__________________________________________________ ____________________________