Hangi Aldatma Şekli Canınızı Daha Çok Acitir?
Duygusal mi? Fiziksel mi?
Ve NEdEN Alatmaya Gerek Duyulur?
Hangi Aldatma Şekli Canınızı Daha Çok Acitir?
Duygusal mi? Fiziksel mi?
Ve NEdEN Alatmaya Gerek Duyulur?
İkiside çok can sıkıcı bişiy , kimsenin başına gelmesin mümkünse,
ama insan kendini bildikten sonra iki kişi arasında aldatma söz konusu olcağını sanmıyorum .
@Peri haklısın kimse yaşamak istemez tabiki kendini bilmezler mi aldatır diyorsun yani
duygusal daha çok acıtır
Bence bu iki örnek bir biri ile besleniyorlar -_- Şimdi birini seviyorsunuz ve o da gidiyor sıradan bir kişi ile birlikte oluyor. (Fiziksek olarak aklıma bu geldi:) ) Al sana Fiziksel aldatma.Şimdi görünürde Fiziksel aldatma ceptee okey ;) Peki duyguların,onlar ne olacak? Dolayısıyla Duygusal olarakta canın yanacak.
Sonra diyeceksinki 'ya tamam bişiler yaşayamadık bulunduğum ortam o şeylere uygun değil ve anlıyor eski geçiyorum' dedik mi? dedik. E peki Duygular ? Onlar ne olacak ? :) İşte burada duygular konusuyor hale gelecek.Kalbin sızlıcak olayı fizikten çok ruhani olaylara götüreceğiz.Burada Duygusal Aldatma daha etkili olur acı verici hale gelebilir.İşin içine aşk sevgi katmadan aldatma veya aldatılma olmuyor.. Birazda aldatılan kişi kendini sorgulasın,eksiklerini tamamlasın.Aldatan isen göze görünmesin zaten ondan bi turşu olmaz :)
İyi de karşındakine hatalarını söyliyceksin , aa işte bunun hatası var ondan başka tarafa yöneldi , bahaneler hep bu şekilde , hayır yanlış ona diyceksin şu hatan var , eğer baktın düzelme olmuyo ozaman yollarını ayırcaksın .
Tabi hatalarını söyleyeceksin.Eğer konusulmadan birseyleri yürütmeyi düşünen var ise aldatılmaya açıktır yani.Aldatmak bir nevi hastalık,bunun önüne geçemezsin.Görmedim -duymadım - bilmiyorum bu 3 ana unsuru benliğine yedireceksin.Bunları yapamıyorsa bir insan bırak sevmeyi kimseye ait olmasın. :)
Bir kadın için, bir adam başka bir kadını severse acıtır.
Bir adam için, bir kadın başka biriyle birlikte olursa acıtır.
O yüzden ola ki;
Birini seversen, ve biriyle olursam acıtırız.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)