kayseri escort ankara escort izmir escort antalya escort bursa escort istanbul escort

Etiketlenen üyelerin listesi

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)

    Mardin Mutfağı

    MARDİN’E GİDİNCE NELER YENİR, YÖRESEL YEMEKLERİ (MARDİN’İN ÖZELLİKLERİ, MARDİN İLE İLGİLİ BİLGİLER, TANITIMLAR)

    Mardin'in çok özel yöresel yemekleri mevcuttur. Özellikle kıbbe, çiğ köfte, keşkek, zerde, cevizli sucuk, helva çeşitleri, cevizli tatlılar yenebilir.



    Mardin Yöresine Özgü Lezzetler

    Türkiye’nin hemen her şehrinde olduğu gibi Mardin ilinin de kendine has yöresel lezzetleri bulunmaktadır. Sebze yemeğinden et yemeğine, salata çeşitlerinden tatlılarına kadar Mardin, kendini diğer şehirlerden ayırmaktadır. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan Mardin ili, bulunduğu coğrafi şartlar itibariyle zengin bir mutfak kültürüne sahiptir.

    Mardin iline özgü birçok meşhur yemek, içecek, hamur işi ve tatlılar vardır. Ama Mardin denince akla ilk gelen yöresel lezzetler soğan kebabı, patates kebabı, patlıcan dolması, cevizli börek, kelle paça, peynir helvası v.b. Bu yöresel lezzetlerin dışında Mardin iline özgü diğer yöresel lezzetleri de anlatmaya çalışacağız. İşte sizlere Mardin yöresine ait lezzetler…



    Mardin Yöresel Yemekler

    Soğan Kebabı, Patates Kebabı, Malzum, Kibbe, Mardin Çiğ köftesi, Kelle Paça, Dobo, Firkiye, Güveç, Havuç Türlüsü, Havuç Kızartması, İçli Köfte, Aya Köfte, Çiğ köfte, Mercimekli Köfte, Cevizli İçli Köfte, Patlıcan Dolması, Biber Dolması, İşkembe Dolması, Kaburga Dolması, Kabak Dolması, Hindi Dolması, Kuzu Dolması, Güvercin Dolması, Domates Dolması, Tavuk Dolması, Şehriyeli Bulgur Pilavı, Kınepleli Pilav, Mercimekli Pilav, Çoban Pilavı
    Mardin Yöresel Hamur İşleri

    Sembusek, Cevizli Börek, Susamlı Patates Böreği, Lor Böreği, Zeytinyağlı Yaprak Sarması, Kıneble, Melemen, Nohut Meftunesi
    Mardin Yöresel Tatlılar

    Sütlaç, Peynir Helvası, Harire, Aşure, Zerde, Un Helvası, Zingil, Kahıyye, Tahinli Helva

    Konu Macera tarafından (03.Şubat.2018 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  2. #2
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Yöresel Yemek Tarifleri

    Mardin Çöreği

    Mardin Çöreği Malzemeleri

    • 1 çay bardağı tereyağ
    • 1 çay bardağı süt
    • 2 çay bardağı şeker
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 yemek kaşığı Yuva Instant Kuru Maya
    • 1 tatlı kaşığı tarçın
    • 1 tatlı kaşığı yenibahar
    • 1 tatlı kaşığı çörekotu
    • 1 tutam tuz
    • 4 su bardağı un
    • Üzerine sürmek için 1 yumurta

    Mardin Çöreği Nasıl Yapılır?

    Bir kasenin içine maya, 1 tutam şeker koyup, üzerine ılık su ekleyerek 10-15 dakika bekletin.
    Düz bir kabın içine yağı, şekeri, sütü koyup karıştırın. Üzerine elenmiş un, kabartma tozu, erittiğiniz bira mayası, tarçın, yenibahar, çörekotu ve çay kaşığının ucuyla çok az tuz ekleyin ve iyice yoğurun. Hamur elinize yapışmayacak yumuşak bir kıvama gelince üzerine nemli bir bez örterek hamuru 1-2 saat dinlendirin. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler koparın ve örgü veya yuvarlak şekilde çörekler yapıp yağlanmış fırın tepsisine dizin. Çöreklerin üzerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin. (Her fırın farklı sürede pişirebildiğinden altı ve üstü kızarana kadar pişirin)
    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  3. #3
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)



    Mardin İlinin Meşhur Yöresel Yemekleri




    Mardin Yöresine Özgü Lezzetler

    Türkiye’nin hemen her şehrinde olduğu gibi Mardin ilinin de kendine has yöresel lezzetleri bulunmaktadır. Sebze yemeğinden et yemeğine, salata çeşitlerinden tatlılarına kadar Mardin, kendini diğer şehirlerden ayırmaktadır. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan Mardin ili, bulunduğu coğrafi şartlar itibariyle zengin bir mutfak kültürüne sahiptir.

    Mardin iline özgü birçok meşhur yemek, içecek, hamur işi ve tatlılar vardır. Ama Mardin denince akla ilk gelen yöresel lezzetler soğan kebabı, patates kebabı, patlıcan dolması, cevizli börek, kelle paça, peynir helvası v.b. Bu yöresel lezzetlerin dışında Mardin iline özgü diğer yöresel lezzetleri de anlatmaya çalışacağız. İşte sizlere Mardin yöresine ait lezzetler…
    Mardin Yöresel Yemekleri

    Mardin Yöresel Çorbalar

    Lebeniye, Un Çorbası, Mercimek Çorbası, Kelle Paça, Nohut Çorbası, Corten, Ginedir Çorbası, Domates Çorbası

    Mardin Yöresel Yemekler

    Soğan Kebabı, Patates Kebabı, Malzum, Kibbe, Mardin Çiğ köftesi, Kelle Paça, Dobo, Firkiye, Güveç, Havuç Türlüsü, Havuç Kızartması, İçli Köfte, Aya Köfte, Çiğ köfte, Mercimekli Köfte, Cevizli İçli Köfte, Patlıcan Dolması, Biber Dolması, İşkembe Dolması, Kaburga Dolması, Kabak Dolması, Hindi Dolması, Kuzu Dolması, Güvercin Dolması, Domates Dolması, Tavuk Dolması, Şehriyeli Bulgur Pilavı, Kınepleli Pilav, Mercimekli Pilav, Çoban Pilavı
    Mardin Yöresel Hamur İşleri

    Sembusek, Cevizli Börek, Susamlı Patates Böreği, Lor Böreği, Zeytinyağlı Yaprak Sarması, Kıneble, Melemen, Nohut Meftunesi
    Mardin Yöresel Tatlılar

    Sütlaç, Peynir Helvası, Harire, Aşure, Zerde, Un Helvası, Zingil, Kahıyye, Tahinli Helva
    Mardin Yöresel Yemek Tarifleri

    Mardin Çöreği

    Mardin Çöreği Malzemeleri


    • 1 çay bardağı tereyağ
    • 1 çay bardağı süt
    • 2 çay bardağı şeker
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 yemek kaşığı Yuva Instant Kuru Maya
    • 1 tatlı kaşığı tarçın
    • 1 tatlı kaşığı yenibahar
    • 1 tatlı kaşığı çörekotu
    • 1 tutam tuz
    • 4 su bardağı un
    • Üzerine sürmek için 1 yumurta

    Mardin Çöreği Nasıl Yapılır?

    Bir kasenin içine maya, 1 tutam şeker koyup, üzerine ılık su ekleyerek 10-15 dakika bekletin.
    Düz bir kabın içine yağı, şekeri, sütü koyup karıştırın. Üzerine elenmiş un, kabartma tozu, erittiğiniz bira mayası, tarçın, yenibahar, çörekotu ve çay kaşığının ucuyla çok az tuz ekleyin ve iyice yoğurun. Hamur elinize yapışmayacak yumuşak bir kıvama gelince üzerine nemli bir bez örterek hamuru 1-2 saat dinlendirin. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler koparın ve örgü veya yuvarlak şekilde çörekler yapıp yağlanmış fırın tepsisine dizin. Çöreklerin üzerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin. (Her fırın farklı sürede pişirebildiğinden altı ve üstü kızarana kadar pişirin)
    Mardin Harire

    Mardin Harire Malzemeleri


    • 1 kase pekmez
    • 3 su bardağı su
    • 3 su bardağı süt
    • 1 çay bardağı şeker
    • 1 çay bardağı un
    • 2 çay bardağı nişasta
    • Üzeri için:
    • Toz tarçın
    • İri çekilmiş ceviz

    Mardin Harire Nasıl Yapılır?

    Bütün malzeme soğuk olarak bir tencereye aktarılır, iyice karıştırılır. Sonra orta ateşe yerleştirilir. Sürekli karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir. Kaselere konur. Tarçın ve ceviz serpilir. Soğuk olarak tüketilir.





    Et tencereye konur, kendi suyuyla kısa süre kavrulur sonra tereyağı eklenir. 10 dakika kadar pişirlir. Salça, 4 su bardağı su, tuz eklenir. Yarım saat kadar haşlanır. Bu arada köfte malzemesi yoğrulur. Misket kadar köfteler yuvarlanır. Kaynamakta olan yemeğe çağla ve köfteler atılır. 10 dakika sonra iri doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, pul biber katılır. Kapak kapatılır. 5 dakika sonra limon suyu ilave edilir ve ateşten alınır.



    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  4. #4
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Usulü Dolma malzemeleri

    • 1-2 su bardağı pirinç

    • 1 adet tavuk göğsü

    • 2 adet domates

    • 1 adet kuru soğan

    • 5 diş sarımsak

    • 2 yemek kaşığı domates salçası

    • 1 yemek kaşığı biber salçası

    • 1 demet maydanoz

    • 1 adet tavuk veya et bulyon

    • Tuz, karabiber, pul biber, kimyon, kuru nane, yenibahar

    • Yarım su bardağı sumak

    • 2 sıkılmış limon suyu

    • 1,5 su bardağı sıvı yağ

    • Önceden sıcak suda bekletilmiş salamura yaprağı . hazırladığınız iç harca göre ayarlayın miktarını .


    Mardin Usulü Dolma Hazırlanışı

    Tüm malzemeleri karıştırın. Sıcak sudan çıkarıp suyunu süzdüğünüz yaprakları düz zemin üzerinde ince ince sarın, tencereye koyun. Dolmaların hizasına gelecek kadar su ekleyin. Üzerine tabak koyup tencerenin kapağını kapatın. Suyunu çekince ateşten alın. Yarım saat kadar dinlendirip servis edin. Afiyet Olsun.

    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  5. #5
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Maklube Malzemeleri

    • 1 adet tavuk göğsü

    • 3 adet sivri biber

    • 3 adet patlıcan

    • 2 adet patates

    • 1 adet domates

    • 2 su bardağı yıkanmış pirinç

    • Tuz

    • Su

    • Karabiber

    • Kimyon


    Kızartmak için

    • Sıvı yağ


    Mardin Maklube Hazırlanışı

    önce tavuk göğsümüzü küçük küçük doğrayıp tencereye alalım. Suyunu salıp çekmesini bekleyelim. Kendi yağında kavurun. Başka bir tencereye veya tavaya yağımızı koyup patlıcanları yuvarlak yuvarlak doğrayıp kızgın yağda kızartın. Ardından biberleri de istediğiniz gibi doğrayarak kızartın. Ardından patatesi de yuvarlak ince bir şekilde doğrayın kızartın. Derin bir tencereye en alta sırasıyla tavuk etimizi, bir üstüne patlıcanları daha sonra patates ve biberleri dizin. 2 su bardağı yıkanmış pirinci düz bir şekilde yayın. Pirinçlerin üzerine yuvarlak 3 e böldüğünüz domatesi dizin. Geniş bir kaba 2 su bardağı su ekleyin. Karabiber kimyon ve tuzunu atın. Pirinçlerin üzerine suyu dökmeden önce üzerlerine ağırlık verin (tabak, kapak ) suyu dökün. Suyunuzun pirinçlerin üzerini kaplayacak şekilde olsun. 40- 45 dk. Kısık ateşte suyunu çekene kadar bekletin. Pişen maklubeyi büyük bir tepsiye ters çevirin 10 dk. Tencereyi çekmeden bekletin ki pirinçler dağılmasın kalıbını tutsun. Afiyet Olsun …

    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  6. #6
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Burması Malzemeleri

    • 1 paket hazır baklava yufkası

    • 1 paket margarin

    • 2 yemek kaşığı tepeleme tereyağı

    • 7 su bardağı dövülmüş ceviz içi


    Şerbeti için

    • 5 su bardağı şeker

    • 5 su bardağı su


    Mardin Burması Hazırlanışı

    Margarini ve tereyağı eritiyoruz. 2 yufka alıyoruz aralarına erittiğimiz yağdan sürüyoruz. Üstüne ceviz serpiyoruz, oklavaya sararak sağdan soldan sıkıştırıp oklavayı çekiyoruz. Uçlarını sıkıştırıp üç parçaya bölüyoruz, tepsimize diziyoruz. Yufkalar bitinceye kadar aynı işleme devam ediyoruz. Kalan yağı kızdırıp kaşık yardımıyla tatlının üstüne döküyoruz. 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Soğumuş şerbeti sıcak tatlının üstüne döküyoruz. Şerbeti çekince servis yapabilirsiniz Afiyet olsun.

    Not: Pişirme süreci fırın ayarına göre değişebiliyor, kontrollü olarak üstü kızarana kadar pişiriyoruz.

    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  7. #7
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Sarımsaklı Kuzu But ve Şehriyeli Bulgur Pilavı

    Bugünkü tarifimiz mardinin eski ama bir o kadarda lezetli bir tarifi umarız Sarımsaklı Kuzu But ve Şehriyeli Bulgur Pilavı yemeğini beğenirsiniz

    Yemeğin Malzemeleri

    Et İçin

    • 1 bütün kuzu kol

    • 1 büyük baş sarımsak

    • 2 yemek kaşığı domates salçası

    • Tuz

    • Karabiber


    Hazırlanışı

    Öncelikle et yıkanır. Bıçak yardımıyla her yerine ufak delikler açılır ve bu deliklere sarımsak yerleştirilir. (Deliğin büyüklüğüne göre en fazla 1-2 diş sarımsak). Sarımsak yerleştirme işi bittikten sonra etin her yeri tuz ve karabiberle ovulur en son domates salçası da etin her yerine sürülür. Tencereye 2 yemek kaşığı sıvı yağ konur ve kızdırılır. Yağ kızınca etin her yeri dikkatlice mühürlenir. (Bu aşamada salçanın yanmamasına dikkat edilmelidir. Etin her yeri mühürlendikten sonra üzerini geçecek kadar soğuk su konur ve pişmeye bırakılır. Su kaynadıktan sonra 45 dk etin bir yüzü 45 dk diğer yüzü iyice pişirilir. (süre etin sertliğine göre değişir daha uzun ya da daha kısa) Bu sırada su azalırsa yemeğe sıcak su eklenir.
    Et piştikten sonra pilav için tel şehriye yağsız tavada kavrulur üzerine 1 su bardağı bulgur eklenerek karıştırılır. Etin suyundan 2-2,5 bardak su konur tuzu kontrol edilerek demlenir. Dinlenmeye bırakılır.
    Not: Midyat bulguru pilavlık bulgurdan daha ufak köftelik bulgurdan daha iri bir bulgur türüdür. Afiyet olsun.


    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  8. #8
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin içli Köfte irok Malzemeleri

    Dış harcı için

    • 3 su bardağı köftelik bulgur

    • Yarım su bardağı un

    • 1 su bardağı irmik

    • 1 adet yumurta

    • 1 yemek kaşığı domates salçası

    • 1 tatlı kaşığı pul biber

    • Tuz

    • Islatmak için sıcak su


    İç harcı için

    • 5-6 adet soğan

    • Yarım kg kıyma

    • 2 yemek kaşığı salça

    • 1 çay bardağı sıvı yağ

    • 3 yemek kaşığı kişniş

    • 1 tatlı kaşığı nane

    • Karabiber

    • Pul biber

    • 5 türlü

    • 7 türlü

    • Kimyon

    • Tuz


    Mardin içli Köfte irok Hazırlanışı

    Dış harcını hazırlamak için

    Derin bir kaba bulgurunuzu alın. Ketıla yeteri kadar su ekleyip kaynatın. Kaynar suyla bulguru iyice ıslatın. 10 dk bekletin. İrmiğini, tuzunu, biberini, salçasını ekleyip iyice yoğurun. Birbirini tutmazsa eğer azar azar un ekleyip yoğurun. Hazırsa eğer 15 dk. Bekletin.

    İç harcını hazırlamak için

    Soğanları ister elle ister rondodan geçirin. Eğer rondodan geçirecekseniz çok fazla küçültmeyin biraz diri kalsınlar eğer çok inceltirseniz acımsı bir tat oluşur. Geniş bir tavaya sıvı yağınızı koyun. Soğanları ekleyin.
    Soğanlar suyunu çekene kadar pişirin. Ardından kıymayı ekleyip karıştırın. Kıyma pişince salça ve tüm baharatları ekleyip karıştırın. Ocaktan almadan 2 dk önce de tuzunuzu ekleyin. Geniş bir kaba alıp soğumasını bekleyin. Ardından fotoğrafta vereceğim şekli verip kızgın yağda kızartın. AFİYET OLSUN.


    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  9. #9
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Şemburek Malzemeleri

    • 3 kg soğan

    • 2, 5 kg un

    • 2 demet maydanoz

    • 500 gram az yağlı et

    • 12-13 adet yumurta

    • 1 paket arpa şehriye

    • Tuz, baharat çeşitleri nane, pul biber, karabiber


    Mardin Şemburek Hazırlanışı Yapılışı

    Öncelikle yaklaşık 2 kg unumuzu yaş maya kuru, maya fark etmeden ilave edip biraz da tuz koyup yoğuruyoruz. Daha sonra kalın bir bez örterek iç harcımızı hazırlayana kadar bekletiyoruz. İç harcı için, soğanlarımızı soyup küçük küçük doğruyoruz (Robottan da çekebilirsiniz. Yalnız doğradığınız lezzeti pek vermez). Daha sonra etlerimizi de minik parçalar halinde doğradıktan sonra yağda önce soğanı sonra da etimizi atıyoruz. Soğan suyunu bırakacağı için lezzeti daha bol oluyor. Bunları geniş demir bir kaba alıyoruz. Tencereye tekrar yağ ilave ederek yumurtalarımızı hafif yanmışcasına iyice kızartıyoruz harcımızın üstüne ilave ediyoruz. Diğer bir tencerede arpa şehriyelerimizi sıcak su ilave ederek kıvamı gelinceye kadar kaynatıyoruz ve harcımıza ilave ediyoruz. Maydanozları da soğanlarımız gibi ince ince kıyıp harcın üstüne döküyoruz. En son ki işlem olarak da tuz ve baharatları ekleyip iç harcımızı tamamlıyoruz. Hamur açarken, hamurumuz kıvama geldiyse küçükten biraz daha iri bezeler yapıp ayırıyoruz. Börek açma tahtasıyla geri kalmış unları tahtaya serpip beze olarak ayırdığımız hamuru alıyoruz. Merdaneyle ince hamuru elde edip sağ ve sol tarafına harçtan birer kaşık ekleyip kapatıyoruz tabak yardımıyla ortadan ikiye bölüyoruz.

    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

  10. #10
    aRZuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Title
    Forum Üyesi
    Üyelik tarihi
    04.Şubat.2014
    Mesajlar
    10,882
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    34 Thread(s)
    Mardin Bulgur Ekmeği Malzemelerİ

    • 1. 5 paket köftelik bulgur

    • 2 baş kuru soğan

    • 2 adet yeşil biber

    • 1 yemek kaşığı tepeleme biber salçası

    • 1 tutam nane

    • 1. 5 yemek kaşığı kadar dövülmüş kişniş

    • 2 kaşık tereyağ(isteyen sıvı yağla yapabilir 1. 5 su bardağı)

    • 2 su bardağı un tuz


    Mardin Bulgur Ekmeği Hazırlanışı

    Bulgurumuzu ılık su ile ıslatıp 1 saate yakın dinlendiriyoruz. Kuru soğanla biberleri küçük küçük doğrayıp yağda kızartıyoruz. Bulgura kişnişi salçayı naneyi tuzu unu ekliyoruz. İyice yoğuruyoruz. Üzerine kızarttığımız soğan ve biberleri ekleyip yoğurmaya devam ediyoruz. Bulgur birbirini tutmaya başlayınca pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsimize yuvarlak ekmekler şeklinde şekil verip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 1 saate yakın pişiriyoruz. Yanında turşu ve ayranla servis yapabilirsiniz. Ya da çayla. Afiyet olsun.
    NOT: Ekmekler çok kalın olmasın içi hamur gibi olur çok ince de olmasın kurur. Onu zevkinize göre ayarlarsınız. Bu arada 1 saat dedim pişirme süresine annemin fırını geç pişiriyor fırın ayarınıza göre dikkat edin yanmasın Afiyet Olsun


    oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim

    qözLerinde..!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Benzer Konular

  1. Van Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 29
    Son Mesaj : 20.Ocak.2016, 17:19
  2. Muş Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 14
    Son Mesaj : 19.Ocak.2016, 17:49
  3. Elazığ Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 11
    Son Mesaj : 17.Ocak.2016, 19:44
  4. Edirne Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 10
    Son Mesaj : 17.Ocak.2016, 19:28
  5. Düzce Mutfağı
    Konu Sahibi aRZuU Forum Yöresel Yemekler
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 17.Ocak.2016, 19:16

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
gaziantep escort bayan gaziantep escort sesli sohbet seks hikaye onwin venüsbet giriş tipobet365 sahabet karabük escort ordu escort kars escort kocaeli escort izmit escort edirne escort ısparta escort karabük escort manisa escort adana escort
ankara escort ankara escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort kızılay escort ankara eskort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort kayseri escort istanbul escort avrupa yakası escort çapa escort şirinevler escort avcılar escort beylikdüzü escort