21 Ocak 2016 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2016 Perşembe İkizler burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 21 Ocak 2016 Perşembe günü İkizler burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili İkizler, iş hayatından şikayetleniyorsun ama bu çokta doğru değil. Tutumlu olursan maddi durumunu düzeltebilirsin. İmkansızlıklar içinde kıvransan bile yabancılardan yardım istememelisin. Kendi ***retinle başarabilmenin tadını çıkaracaksın. Sağlığına zarar verecek gıdalardan sakınman gerektiğini unutmamalısın.

Bugünlerde, istekleriniz gerçek olabilir, ama sanki bu durum sizde bir hoşnutsuzluk veya amaçsızlık yaratacağa benziyor. Günlük burç yorumları Ancak, hafta sonuna doğru yaşanabilecek yeni gelişmeler hayata yeni bir gözle bakmanıza veya yeni bir hedef belirlemenize yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde engellenmişlik hissi devrede olabilir. Önemli iş ve görüşmelerimizi öğle saatlerinden itibaren plana almamız daha doğru olabilir. Bugün meydana gelecek Merkür-Uranüs karesi, önümüzdeki 6 gün için, fikir ve düşüncelerimizin hızla değişebileceğini, ani ve düşüncesiz kararlara, acele tavırlara açık olduğumuzu gösteriyor. Yaratıcılığımız ve hayal gücümüz de bir o kadar yüksek olacaktır. Ancak, parlak fikirlerimize destek bulmakta zorlanabiliriz veya fikirlerimizi kimse anlamayabilir. Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir. Kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız. Merkür gerilemesinin etkileri de devrede tabii! Akşam saatlerinde ise bir süre için, yenilikler, sürprizler veya farklı farklı hoşluklar söz konusu olabilir.

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.