Şu beni ayın en sakini seçen arkadaşlar göndermemi yapıyor yoksa cidden öylemi görünüyorum :)
Agresif
Forum genelindeki, Moderatör dışındaki Yardımcı admin vasfındaki kullanıcı, forum üzerinde banlama/düzenleme/yazıyı düzeltme gibi vasıflara sahiptir. Yalnış gördüğü bir yazıyı düzeltebilir. Buna kimse hiç bir şekilde karşı gelemez. Zaten forum kurallarında bunu açıkca belirttik.
GK 8) Kullanıcılarımızın gönderdiği yorumlarda, konularda istisnai durum söz konusu olduğunada yöneticilerimiz Forum kuralları dahilinde. konuyu kaldırma, yada değiştirme yetkisine sahiptir.
Üye olan bütün kullanıcılar bu şartları kabül etmiş sayılır. Aksine bir olayda Forum görevlileri müdahale etmek zorundadır.Hele ki bu kullanıcı Forumdaki bir yöneticiyi rencide edici sözler kullanıyorsa bizzat kendim O arkadaşı bu foruma girişini yasaklarım ve yasakladım. Lütfen Kurallara göre hareket edelim.
Tekrar kolay gelsin..
Tskler @Fatih izlenimlerin yerinde olmuş:)
Beni etiketlemişiniz ama ocak ayinda mirnamarda yılbaşı tatilimi yapıyorum kaçıyor ocak bende maalesef şubati bekliyomm o yüzden:D
Konu günceldir.
Hadi ocak ayı enlerini belirlemeye devam :)
Serseri' aŞık arkadaşımız sanırım yaptığı hatanın farkına varmış ki özür dileme gereğini duymuştur.Ben isterim ki TF.ların da herkes forum kuralları içerisinde bir şeyler paylaşsın sohbetlerini yapsın ama (saygı ve sevgi içerisinde insanların kişilik haklarına hakaret etmeden,paylaşımlarını paylaşılanları dıkkatlı okuyup yorumlarını ona göre yapmaları en büyük temennidir )
Özür dilemek erdemliktir teşekkür ederim arkadaşım.
Bir yanlış anlaşılma sonucu bir tartışma olmuştur
TF.yöneticilerine ve TF.üyelerine açıklama gereği duydum
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)