Günlük Erkek Bakım sırları
Günümüzde diğer erkeklerden bir adım önde olabilmenin tek bir yolu var erkek bakım. Bunu bir bayana sorduğunuzda ve anket çalışmalarında da net olarak görebilirsiniz. Kendisine bakmayan erkek her zaman 5 adım geriden gelir. Halbuki günlük erkek bakım düzenini oturtmuş olan erkekler aşağıdaki gibi rutin bir listeyle günlük bakımını gerçekleştirebilir ve pürüz, canlı bir cilde kavuşabilir.
Şimdi size her gün uygulayabileceğiniz günlük erkek bakım sırları sunacağız.
Pürüzsüz bir cilt için 5 Dakikan Var Mı ?
Günlük, haftalık ve aylık düzenli cilt bakım uygulamalarıyla pürüzsüz bir cilt yapısına sende sahip olabilirsin. Önceliğimiz cilt tipinin doğru teşhisi, bu aşamada yapılacak olan yanlışlık bizim istediğimiz sonucun tam tersine sebep olacaktır.
Erkek bakım da cilt teşhisi önemlidir!
Sen kendi cildini nasıl tanımlarsın? Birlikte cilt tipini teşhis edebilmemiz için ‘Pürüzsüz bir cilt için 5 dakikan Var Mı???’ yazısının Yorum bölümünden soruyu cevaplayabilirsin ve birlikte senin cilt tipini teşhis edebiliriz.
Cilt tipinin doğru teşhisinden sonra günlük bakım ürünlerinin kullanım sıralaması aşağıda yer almaktadır. Bu genel bir bakım önerisidir. Cildinle ilgili akne, egzema, leke, akne izi vb. problemler varsa bunlarla ilgili lütfen danışmalık iste.
Güne başlarken
1-Temizleme
2-Tonik
3-Nemlendirici
4-Güneş koruyucu
Günün sonunda
1-Temizleme
2-Tonik
3-Gece kremi
Günlük Erkek bakım dünyasıBelirtmiş olduğumuz bu bakım tüyolarını düzenli olarak uyguladığınızda kısa bir süre sonra önce sen daha sonra cevrendeki insanlar sende ve cildindeki değişimi anlayacaktır. Bu bakım sürecine alışmış olmanız sizlerin erkek bakımından kopamamanıza neden olacaktır. Çünkü zamanla bunun bir lüks değil gereklilik olduğunun farkına varacaksınız…
Bu yazımızda sizlere yalnızca erkek cilt bakımı ile ilgili tüyolar sundum. Bununla beraber erkeğin bakımlı olması sadece bu kurallar ile bitmeyecek olup diş bakımı ve vücut geliştirmeye kadar devam edecektir.
Bu kadar basit bir günlük erkek bakım rutiniyle her erkek şehir hayatının cildini yıpratmasına engel olabilir. Erkek bakımı ülkemizde önemsenmeye başlandı.
Bedriye DENİZ
Erkek Bakım Uzmanı,