valla bana yalan atsada kendisini kandırır beni kandırmaz , çünkü eninde sonunda öğrenirim , o yüzden gerçeği söyliyceğinden hiç mi hiçşüphem yok , o yüzden gönül rahatlığıyla gönderirim istediği yere :)
valla bana yalan atsada kendisini kandırır beni kandırmaz , çünkü eninde sonunda öğrenirim , o yüzden gerçeği söyliyceğinden hiç mi hiçşüphem yok , o yüzden gönül rahatlığıyla gönderirim istediği yere :)
Önce aldatılma korkusunuz bizler üzerimizden atmalıyız.Konunun başında sevgiliniz deniyor.Sevgi,sevgili benim için çok kutsal sayılacak kadar önemli bir anlam ifade ediyor.Bana güvenmeyen kişi veya benim güvenmediğim kişi benim sevgilim olamaz.Sevgide güven şart.ama aldatmak ya da kaçamak yapmak, işte bunun için insanın ahlaksız ve vicdansız olması gerekir.ben öyle değilim, o yüzden yapmam.burada bize düşen, bu olayı affetmeyerek normalleşmesini önlemektir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
tatlım hayatımıza aldıgımız kısıye zaten guvenımız sonsuzdur guvenıyoruzda ama ahh o arkadasları yokmu ınsanın aklını celmek ıcın ellerınden gelenı yaparlar klasık erkek muhabbetı ıste korkuyormusun ızın almak da neymıs vs. bunun gıbı bır suru sey o yuzden bız bırlıkte gıdelım taraftarıyım ben kısa da br tatıl yapmıs oluruz))
bırakamammmm)))) zaten ızın almada sorunumuz yok cok sukur rahatsız olacagmızz seylerı yapmayız omaca bensız gıdılemez yada oturur evde yıne beraber ızlerız ıs ınada bındııı gıdemez)))
bi saniye şimdi ben açıklamalarıma da bi açıklık getiriyim yanlış anlaşılma olmasın tek başıma maça gittim diye sevgilimi aldatacam anlamına gelmez. Seviyorsam ben aldatmam ama bazen erkekler erkek arkadaşıyla tek takılmak ister, çünkü yanında bayan yokken edeceğin sohbet vs. değişir. Nasıl sizler kız kızada takılmak istersiniz o şekil. Her zaman her yere sevgilinle gidemezsin yoksa ben duygusal bi erkekim :) ve sadık
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)