Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Peki ilk sorum geLiyor :) Sence bu anketteki amaç sadece sorulan sorulara öylesine cevap vermekten mi ibaret yoksa sadece doğruları söylemekten mi ? ben sorulan her soruya samımı bır sekılde cevap verdıgımı dusunuyorum yanı oylesıne cevap vermek adına yazmadım
Ama benim istediğim cevap bu değil ki :) Yani ben öyle birşey sormadım :) Yelda Nickli Üyeden Alıntı ben sorulan her soruya samımı bır sekılde cevap verdıgımı dusunuyorum yanı oylesıne cevap vermek adına yazmadım
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Ama benim istediğim cevap bu değil ki :) Yani ben öyle birşey sormadım :) ''öylesine cevap vermekten mi ibaret yoksa sadece doğruları söylemekten mi ?'' demıssın bende samımı bır sekılde dogruları yazdım dmeye calıştım
Peki Cesaretlimisindir , Kıskançmısındır ? Yelda Nickli Üyeden Alıntı ''öylesine cevap vermekten mi ibaret yoksa sadece doğruları söylemekten mi ?'' demıssın bende samımı bır sekılde dogruları yazdım dmeye calıştım
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Peki Cesaretlimisindir , Kıskançmısındır ? genelde cesaretlıyımdır ama arada konuya gore degısıklık gosterebılıyor... kıskanclıgım zaman zaman tutuyor))) ama ne yapım elımde degıl...
Yelda Nickli Üyeden Alıntı genelde cesaretlıyımdır ama arada konuya gore degısıklık gosterebılıyor... kıskanclıgım zaman zaman tutuyor))) ama ne yapım elımde degıl... Cesaretliliğini ve kıskançlığını denememe müsade edermisin ? ? ? :)
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Cesaretliliğini ve kıskançlığını denememe müsade edermisin ? ? ? :) dene bakalım
Hayatını anlamlandıran kişiyi bizimle paylaşırmısın ? (Resimli Anlatımlı )
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Hayatını anlamlandıran kişiyi bizimle paylaşırmısın ? (Resimli Anlatımlı ) bunu onun ıznı olmadan yapamam kaldıkı yapmamda ozelımı paylaşmayı bırak , konusmaktan dahı cok hoslanmam olan var olmayan var nazara gelmeyelım)))
ozaman benim sorularımda sınıfta kaldın :D diğer arkadaşlarla olacak sınavında başarılar :) Yelda Nickli Üyeden Alıntı bunu onun ıznı olmadan yapamam kaldıkı yapmamda ozelımı paylaşmayı bırak , konusmaktan dahı cok hoslanmam olan var olmayan var nazara gelmeyelım)))
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Forum Kuralları