Teşekkürler canım zevkle okudum :**
AsiprenS Nickli Üyeden Alıntı + Hayatında olmazsa olmazlarından bir kaç kişi ? :D ailem , arkadaşlarimdan birkaci ,Timuçin (ortagim) ve tabiki muradd olmazsa olmazim)
Ariana Nickli Üyeden Alıntı Kim Adı ne yaşı kaç nereli ne iş yapar o kişi kim bilmek istiyoruz hemen derhal şimdi :DDDDDDDDD immmmm Ariana bunu ozel mi konuşsak bir ara))
Biri olup olmadığını sormuş ama açıklamalı :D yani üstü kapalı var demekle olmaz her soru açıkca cevaplandırılmalıdır:D Yelda Nickli Üyeden Alıntı ismi nicki yada burda olup olmaması önemli değil. ama daima yanımda ve aklımda olan birisi var...
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Biri olup olmadığını sormuş ama açıklamalı :D yani üstü kapalı var demekle olmaz her soru açıkca cevaplandırılmalıdır:D ilahi nefes ali veli yazınca sanki taniyacaksiniz)))
Tabiki de tanımıyacağız lakin bu sorun değil :) bulunduğumuz ortamda tanıtmak için imkan var sen yeter ki iste :) istemek başarmanın yarısıdır :) Yelda Nickli Üyeden Alıntı ilahi nefes ali veli yazınca sanki taniyacaksiniz))) NOT: Ben daha sorularıma başlamadım :D
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Tabiki de tanımıyacağız lakin bu sorun değil :) bulunduğumuz ortamda tanıtmak için imkan var sen yeter ki iste :) istemek başarmanın yarısıdır :) NOT: Ben daha sorularıma başlamadım :D nefessss guldurdun benı basla arkadasım ))
Önce soracağım her soruya cevap vereceğine dair söz vermen gerekiyor :) Yelda Nickli Üyeden Alıntı nefessss guldurdun benı basla arkadasım ))
Son`NefeS Nickli Üyeden Alıntı Önce soracağım her soruya cevap vereceğine dair söz vermen gerekiyor :) nefessssss pzarlık mı yapıyorsun sor ıllakı bır cevap yazarım sorun havada kalmaz
Peki ilk sorum geLiyor :) Sence bu anketteki amaç sadece sorulan sorulara öylesine cevap vermekten mi ibaret yoksa sadece doğruları söylemekten mi ? Yelda Nickli Üyeden Alıntı nefessssss pzarlık mı yapıyorsun sor ıllakı bır cevap yazarım sorun havada kalmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları