Adamın hası bencede başarilar reis.
Adamın hası bencede başarilar reis.
ReST sizi tanımasamda tanıyanların yorumları öyle güzelki.Başımızdan eksik olmayın lütfen.Çok tşk ler
Tabiki Rest diyince akla ilk güvenlik departman sorumlusu geliyo.Ama kişiliğiyle gerçekten adam gibi adam.sessiz sakin herkese yardımcı olan birisi her daim yanındayım ben
Beşiktaşlı olması yeterli benim için Adam gibi adamdır herhalde :)
5 ay önce 6 senedir bulunduğum sunucumuz satıldığında tanıdığım ilk kişilerdendir ReST. Geçiş dönemini yaşadığımız o günlerde
bizlere yardımları, ilgisi, çalışkanlığı ve sorunlara getirdiği pratik ama kesin çözümleriyle tanıdım kendisini.
Konuşmayan, sert bir kişilik olarak bizlere kendisini yansıtmasını, yöneticilik vasıflarında olması gereken bir tavır olarak görüyor, aslında tam tersi bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum.
ReST Adaletiyle de örnek alınacak bir YÖNETİCİ...
Gorevini layigi ile yapan sert gorunsede sorunlari herzaman dinleyip olumlu cozumler ureten degerli biridir
Kendisini tanımadığım için çok fazla bir yorum yapamayacağım ama, yapılan yorumlara bakarak ne kadar düzgün bir insan olduğunu anlayabiliyorum.Ariana'cım "adaletli, değerli, efendi, babacan, kendi çizgisinden hiç çıkmayan, otoriter biri ama, yüreği herkese taş çıkarır" diye yazmış.Yetkisinden dolayı otoriter olması ne kadar doğalsa, adaletli, efendi ve babacan olması da o kadar güzel.TRSohbet'e verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, karakterli ve yüreği güzel bir insanın aramızda olmasından dolayı da mutluluk duyuyorum.
Gamze hiç tanımadın Birisi hakkında bu kadar yazdına göre tanıyor olsan ne kadar yazardın Merak ettim:) tesekkurler
Tesekkurler Bestem Sende çok başarılısın Ne kadar konusmasamda Founders olarak takip ediyorum iyi niyetin için saol
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)