Hadi Bakalım Millet TRSohbet.Com Adresimizin Sunucu Sorumlusu ReST Hakkında Görüşlerinizi Öğrenelim... :)
Adaletli Değerli Efendi Babacan Kendi Çizgisinden hiç çıkmayan Otoriter biri ama yüreği herkese taş çıkarır...
ReST = Adamın hası hası...
Hadi Bakalım Millet TRSohbet.Com Adresimizin Sunucu Sorumlusu ReST Hakkında Görüşlerinizi Öğrenelim... :)
Adaletli Değerli Efendi Babacan Kendi Çizgisinden hiç çıkmayan Otoriter biri ama yüreği herkese taş çıkarır...
ReST = Adamın hası hası...
Konuşmayi sevmeyen bir abi ama görevlerinde çok iyi Ariana ablanın dediği gibi otoriter disiplinli Başarılar abi
Trsohbete güzel şeyler katan gevezede ise güvenlik konusunda üstüne tanımadığım biri başarilar diliyorum
KısaCaSı DisipLinLi Sessiz MeLek Gibi Bir inSandır. ReST Abim :)
Konu Ozan tarafından (26.Ocak.2016 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
uzun zamandır gevezede gördüğüm takip ettiğim ve lamerlere göz açtırmayan biri başarılar kardeşim
not: gevezede tanıdığım için yapıyorum bu yorumu trsohbet yönetimini bilmiyorum
KısaCaSı DisipLinLi Sessiz MeLek Gibi Bir inSandır. ReST Abim :)
Konu Ozan tarafından (26.Ocak.2016 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
@ReST 'i 2 senedir tanırım , benim kahrımı ve dertlerimi çok dinledi , onun sertliği altında altın gibi kalbi var, çocuk gibi yüreği var , çok iyi bir dinleyicidir , dostları onun için herşeyden önemlidir , dostu olmak okadarda kolay değildir :) özü sözü yüreği bir , tanıdığım ender insanlardan birisidir , iyki var ;)
Rest abiyi geveze sitesinden ve özellikle mynet_sohbet odasından tanıyorum çok iyi biri ve işinde başarılı
ReST buraya ilk geldigmde kendisini tanimistim 1bucuk yil once nezaman yardima ihtiyacim olsa birgun geri cevirmedi elinden geldigince allah razi olsun kendisinden..Insan olarak cok degerlidir adaletlidir.o bir KarakartaL. :)
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)