EReN kimdir…
duymasını bilene ses Çekmesini bilene Nefes gitmesini bilene Hedefim.. Değerimi bilene Can.. Sevmesini bilene Yürek... Savaşmasını bilene Zaferim.. Ben yürekliyim yüreğimin karşılığında Yürek isterim.. Dışarıdan nasıl göründüğümün bir önemi yok ,içeriden görenler yetiyor bana.. Beni dışarıdan yargılayanlara da sözüm yok , zaten dışarıda kalmaları yetiyor onlara..
Tutamayacağım Sözler Vermem. Basit Kişilerle Polemiğe Girmem Bazı Şeyleri Asla Affedemem Yaşanmışlıkları Kolay Silemem Acıyı Tanıdığım İçin, Kimseye Çektirmem Cesaretsizliği ”Gurur’la” Örtemem Yalan Ve Taktiklerle Uğraşmayın,Yemem! Dostlarıma Laf Ettirmem… Tutkularım Var, Vazgeçemem! Gidiyorsan Eğer, Çok Özlesem Bile Dön Demem Ağır Geliyorsa Bunlar, Firar Serbest… Seven Sever, Sevmeyen Yol Alır Gider...
Suskun Saniyorlar Beni; Değilim. Anlaşılmadığım Ve Anlamadığım Bir Dünyada Kelimelere Küsüm Sadece.
Yalniz Saniyorlar Beni; Değilim, Kimsenin Kalabalığı Olmadım Ve Kimseyide Kalabalık Edemem Bundan Sonra Dünyamda, Bu Da Benim Tercihim.
Güvensiz Sanıyorlar Beni; Değilim. Sadece Kendi İçimde Kendime Göre Bir Dengem Var, Ve Bir Daha Kırılırsam Toparlanamama Endişesi Taşıyor Yüreğim.
Bu Yüzden Şimdilik Sadece Kendime Güveniyorum. Anlamakta Zorlandığım Bir Dünyada, Anlaşılmayı Zaten Beklemiyorum.. Ben Böyle İyiyim..