Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
“Akıllı olup bu dünyanın kahrını çekeceğime, deli olurum, dünya benim kahrımı çeker!”
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
#adamgibisevin
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
bırak üzme kendini s.et seninle gelcekler le devam et yoluna ;)
] JacK
Bir silgi olsaydın ne silmek isterdin?
Hatalarını mı yoksa kötü anılarını mı,
Yoksa başarısızlıklarını mı...
Kalem olsaydın kimi eklemek isterdin hayatına.?
Seni dinleyecek birini mi,
Sana küçük mutluluklar yaşatanları mı,
Yoksa her daim yanında olanları mı...
Şimdi durup bir düşün,neler eklemek isterdin?
Neler silmek isterdin?... #EfteLya
Eden her zaman kensisine eder...
Ne kadar yükseIirsen, uçmayı biImeyenIere o kadar küçük görünürsün.
Sonra ;
Üç kuruşa satılan arkadaşlıklar ;
Menfaati bitince çıkarılıp atılan esvap misali görümlük dostluklar..
Ve..
Ucuz aşklar benim işim değildi...
Astım omuzuna ceketini kadınlığımın..
Öyle bir geçtim ki yürek bilmeyen yüreksizlerin ömründen..
Rüzgarım kaldı yüzsüzlüklerine..
Her dert insanlara söylenmez. Gün gelir seni o derdinden vururlar...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)