Biz Saymayı Fasulye İle Öğrenmiş Bir Nesiliz..Kimleri Fasulyeden Sayacağımızı İyi Biliriz...
Biz Saymayı Fasulye İle Öğrenmiş Bir Nesiliz..Kimleri Fasulyeden Sayacağımızı İyi Biliriz...
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Şüphe İle Sadakat YanYana Olmaz.Şüphen Varsa, Raydaki Makası Değiştirip Kendi Yoluna Gideceksin ...
Duruma göre renk değiştiren kişiliklerden olmaktansa, kendin ol bırak sevmesinler seni..
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin hem dostunu. @EfteLya mmm yüreği güzel insan yüreğinden geçenler gerçek oluyor . Bak beni uyarmıştın vaktinde zeynep ve ercüment olayında hepsi gerçek çıktı.
valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi .Bildiğim tek şey oldum olası nefret etmişimdir şu 6.hissimden , kimden neden hangi olaylardan huylansam zamanla hepsi çıkıyor. Demek insanları tanımakta bayağı yol almışım. @Sinemmmm2 insanları yada olayları iyi analiz et iyi takip et ve kimsenin sana iyi niyetle yaklaşmasına inanma. içinde kötülüklerle gelmediği ne malum demi :=)) güvenme kimseye sırrını babanda gelse verme .gün gelir kullanırlar .millet kendi açığını görmez başkalarınınkini ipe asmaya bayılır .
@EfteLya mmm canım çok doğru söyledin. Aynen dikkat edeceğim bundan sonra canışım teşekkürler :)
Yoğun bakımda olmadığı halde, bilinci kapalı ne çok insan var..
İnsanlar sana hakaret ettiklerinde, onlara yanıt vermezsen bu da zorlarına gider.
Sen sadece, "teşekkür ederim" diyerek yoluna devam edersin. Bunu hazmetmek zordur... Çünkü, o kişinin egosunu derinden incitir. O seni aşağı, çamurun içine çekmeye çalıştığı halde sen bunu reddettin; O, şimdi orda tek başına kalmış oldu...
- Osho ˜…
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)