Hepiniz kendi ayıplarınızın hamalısınız. Başkalarının kusurlarını kınamayınız.
Hepiniz kendi ayıplarınızın hamalısınız. Başkalarının kusurlarını kınamayınız.
Ve herkesin Sımsıkı sarılmak
istediği bir insan,
Deli gibi gitmek istediği bir şehir,
İçinde kaybolmak istediği bir kalp vardır ..
Kimbilir..?? Belkide, çok HATA yaptım şimdiye kadar..TARİFİ zor, DÖNÜŞLERİ imkansız; DERS aldıklarım, almaya FIRSAT bulamadıklarım; YENİLGİLERİM ve zaferlerim, AH'ımı alanlar, AH'ını aldıklarım; İYİ ki yapmışım dediklerim, KEŞKE yapmasaydımlarım, ENGELLEMEYİ başaramadığım başlangıçlar, bir türlü BAŞLAYAMADIKLARIM; unutmayı YÜREKTEN dilediklerim, UNUTMAK istemediklerim; GÜNLERİMİ çalanlar, GÜNLERİNİ çaldıklarım; HAFIZAMDAN silmek istediğim görüntüler, silemediğim sözler, KİMİNİN gözüne sokmak istediğim gerçekler; SEVİLMEDEN sevdiklerim, SEVMEDEN sevildiklerim, her bir satırımı ESKİLERDE BIRAKMIŞ olduklarıma yorumlayanlar, hep bi sanmalar, hep bi sanışlarım; beğenilmeyen cümlelerim, beğenmediğim kelimeler; cevaplanılmaya TENEZZÜL edilmeyen yorumlarım, cevaplamak istemediklerim; YÜREĞİMDEN geçenleri hiçbirşey söylemeye gerek kalmadan HİSSETTİKLERİNİ sandıklarım, sananlar yada gerçekten öyle olanlar.. Hayal kırıklıklarım, hayalini kırdıklarım; savaşmak istediklerim; PES ettiklerim; NEFRET ettiklerim, NEFRETİ hakettikleri halde edemediklerim.. vss. vss.. derken, yüce RABBİMİN şükrüne dönüşlerim, çok şükür ki SAĞLIKLIYIM deyişlerim, çok şükür ki; elim, gözüm, sözüm, aklım, fikrim, dönüşlerim; çok şükür ki; İNSANIM.. diye şükredişlerim var..
Çok şükür ki BEN, BENİM..
Çok şükür ki SEVDİKLERİMLEYİM..
Çok şükür ki MÜKEMMEL değilim.. !!
Eğer Yanımda Sen Olsaydın; Yalnızlıkları Kelime Kelime Dizmeyecektim Sayfalara...
Seni Başka Tenlerden Başka Gözlerden Kıskanmayacaktım...Kalbimi Bu Kadar Acıtmayacaktım!
Eğer Yanımda Sen Olsaydın; Yüreğime Bir Ağrı Girmeyecekti...Gözlerimden Yağmurları Kıskandıracak Gözyaşları Akmayacaktı...
Daha Az Acıtacaktı Gözyaşlarım...Eğer Yanımda Sen Olsaydın; Sonsuza Dek Bırakmayacaktım Ellerini,
Doyasıya Anlatacaktım Sana Sevgimi ...Eğer Yanımda Sen Olsaydın; Sarılacaktım Sana Sıkıca...
Haykıracaktım İçimde Ne Varsa Sana Aşk'tan Yana...Seni Seviyorum Diye Bağıracaktım Çığlık Çığlığa...
Kulağına Mutluluk Şarkıları Fısıldayacaktım...Eğer Sen Bana Gözlerinle Değil de Kalbinle Bakmış Olsaydın Seni Ne Kadar Sevdiğimi Çok İyi Anlayacaktın...
''Beklerim ben" diyeni olmalı insanın, yolunu gözleyeni...
Ve beklenen bin vefâ ile gitmeli bekleyenine...
Sevdin mi göz bebeğim diye sevme, 'gönül özüm' diye sev.Göz de mesafeler vardır gönül de ise mesafesizlik.
Konu Nartaneside tarafından (05.Mayıs.2016 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.
Sözünü TARTMADAN Söyleyebiliyorsan, Aldığın Cevaptan da İNCİNMEYECEKSİN..
Hayati suclayip duruyoruz..
Hayatin sucu yok insanlar Tuhaf..
Herkeste bir memnuniyetsizlik....Hemen hemen hic kimse MUTLU degil...
Herkes başka yaşamlara özeniyor,Hic kimse elindekinin değerini bilmiyor...
Cocuklar ah bi buyusek diyor, Buyukler Yine cocuk olsak diye hayiflaniyor...Bekarlar evlenmek istiyor, evlenenler surekli sikayet ediyor ...
Bu hayat zengine degil yasamasini bilene Guzel...
Bunu parasi olan zengin anliyor, Fakat bir fakir; parasi olsa hayatinin cok guzel olacagini dusunuyor..
3 aylik omru kalmis KANSER hastasinin Tek istegi yasamak
Fakat saglikli insan AKILLI telefon alamadim diye kahroluyor..
Uzun LAF'in kisasi, hepimizde bir
Doyumsuzluk
Tatminsizlik
şükürsuzluk...
Sizi anlamaya bilirler...
Haksızca eleştirip moralinizi de bozabilirler hatta...
Bir anlam veremezler belkide...
Önemli olan sizin kendi içerinizde ki anlamınızdır...
Kimselere kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz...
"İçimdeki ben bu" dediğiniz şeyi yaşayın yeter...
Başkasının ne dediğini de boş verin...
Zaten sıkıntı "başkalarına göre yaşıyor olmamız" değilmi...
Sadece "ALLAH" sizi bilsin...Sadece "ALLAH" sizden razı olsun yeter....
Ne kadar kızarsam kızayım, bir tebessümüne yenik düştüğüm insanlar yok .. Artık herkes ederi kadar..Eder'i yoksa Edeb'i kadar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)