"Tüm departmanlar diyorum" seçenek olsaydı hepsine birden oy verirdim. Herkese başarılar diliyorum
Güvenlik Departmanı
Sales Departmanı
ChanServ Departmanı
Forum Departmanı
NickServ Departmanı
WebMaster Departmanı
Islam Odaları Departmanı
Sohbet DevelOper Departmanı
VIP Departmanı
Help Departmanı
Oyun Odaları Departmanı
Ar-GE Departmanı
"Tüm departmanlar diyorum" seçenek olsaydı hepsine birden oy verirdim. Herkese başarılar diliyorum
Eskiden görev aldığım Güvenlik Departmanı : ReST diyorum. Tabii şimdi ne durumda bilmiyorum orasınıda. :)
Linux yarışmadan çekildin veya çekilmeden ben oyumu kullandım. Ama gerçekten imkan olsaydı tüm departmanlara oy verirdim bütün arkadaşlar bir birinden iyidir hepsine başarılar dilerim. Fakat oyum : Chanserv departmanına
Merhaba, işlerimin nedeni ile yoğundum bakayım dedim. Ama görüyorumki herkes asıp kesiyor, yapiyor ediyor. OYLAR GEÇERLİ Sayılacaktır. Bundan sonraki anketimizde, Konuyu görmek için Limit koyacağız. Biz sizler zor durumda kalmayın diye limiti kaldırdık. O suretle, Bundan sonraki anketlerimizde, anketi görme limiti konacaktır. Bu yüzden Şuanki bütün oylar geçerlidir. Katılan Tüm deparmanlara teşekkür ederim.
Emeğine sağlık Hanzade, tabiki oyum oyun odasına.
Islam Odaları Departmanı : SphinX tanimiyom ama en azindan 1 oy benden olsun kendilerine oy vermeyi unutmuşlar hatırlarlar belki:D
yoksa Ariana dicektim ne yapalim şansina herkezin:)
Forum departmanı diyeceğim fakat röportaj bölümüne ağırlık verilmeli :) Hala Master ile bi röportaj gelmedi :)
deneme tebrikler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)