-Yaptığın en büyük çılgınlık nedır bundan pışmanlık duydugun oldumu
-İlk aşkını hatırlıyormusun
bugunluk sorularım bukadar bozkurt))
bugunluk sorularım bukadar bozkurt))
Şehirimdeyken sevdiğim kadın için şehirine gelmek
Pişman değilim tabiki
Platonik aşkım olmuştur.
Ama ilk ve son aşkım yüreğimdeki kadın
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
burcun nedir ? : )
burcun nedir ? : )
Başak Burcu.😊
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
aşk herşeyi affeder mi?
oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim
qözLerinde..!
Herşey bir gün kayboLacak ... Ölüm sana geLmeden kayboLmasını istemediğin maddi ve manevi şeyler var mı ? nelerdir?
aşk herşeyi affeder mi?
Hayır affetmez.
Düşünki o beni aldatacak ,bende herşeyi unutup devam edeceğim.
Asla..Asla..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Herşey bir gün kayboLacak ... Ölüm sana geLmeden kayboLmasını istemediğin maddi ve manevi şeyler var mı ? nelerdir?
Maddi olarak hayır.
Manevi olarak tabiki kayıp olmasını istemediğim şeyler vardir.
Allah'ın katında makbul kul olmam temennidir
Bunlarda dünyada kazanılan fakat dünya sonrası hayatta bize lazım olan dinimizin Emir'lerini yerine getirip kazandığımız en büyük manevi sermaye
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
1- Çocukken en çok sevdiğiniz yiyecek neydi?2- En çok dinlediğiniz şarkı nedir?3- En çok sevdiğiniz özlü söz nedir?4- En çok keyif aldığınız iç veya dış mekan aktivitesi nedir?5- Yapmayı en çok sevmediğiniz iş nedir?6- En çok sevdiğiniz egzersiz çeşidi nedir?7- Günün en sevdiğiniz anı/haftanın en sevdiğiniz günü/yılın en sevdiğiniz ayı hangisidir?8- En sevmediğiniz ulaşım aracı nedir?9- Vücudunuzun en çok sevdiğiniz bölgesi nedir?10- En çok sevdiğiniz ses nedir?11- Çocukken, büyüyünce ne olmak isterdiniz?12- 30 dakikalık boş vaktiniz varsa ne yaparsınız?13-Sizi heyecanlandıran, hatırladığınız en eski anınız nedir?14- Kendi paranızla aldığınız ilk şey nedir?Teşekkürler :)
Pekii...Gizemli mi kalmak daha güzeldi diye düşündüğünüz oldu mu ?Doğruyu söyleyecek olursak evet.2.Haftanın konuğu olmamış olsaydım böyle de devam edecekti[/QUOTE] sorumu sorarkenalacağım cvp tan emindim.ah gözlem ah :) içten cevabınıza çok tşk ler.yanıltmadınız
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)