EVET ARKADASLAR BU HAFTAKI KONUMUZ ILIŞKILER NEDEN ILIŞKILERIMIZ KISA SURUYOR NEDEN CABUK TUKETIYORUZ ?
EVET ARKADASLAR BU HAFTAKI KONUMUZ ILIŞKILER NEDEN ILIŞKILERIMIZ KISA SURUYOR NEDEN CABUK TUKETIYORUZ ?
Birçok neden sayilabilir.
Ama bunlarin en önemlisi güvensizlik diye düşünüyorum.
Çok neden yok esasında Sabırsızlık, empati kuramama, ortak zevklerin olmaması, herşeyin hızlı yaşanması gerektiğini sanmak... Oysa aşk şarap gibidir. Gün geçtikçe daha lezzetli olmalıdır.. :)
insanlar birbirlerine dürüst davranmıyor... gerçekten samimi duygular üzerine ilişkiler kurmuyorlar... bağlı kalma duygsundan uzaklar... düşüncelerini kendi amaç ve çıkarlarına göre kullanması beraberliklerde çok rastlanan şeylerden... ilişkiyi bitirmede çok etken var.. karşı tarafa güvensizlik fikirlerine anlayışsız davranma üstünlük kurma çabası aşırı kıskançlıklar, özgürlüklerine düşkün olanlar, mücadele güçü zayıf olma çabuk sıkılmalar kendini soyutlamalar bunu gibi bir çok şey sayabiliriz... güven her ilişkinin başıdır.. karşınızdaki kendini iyi tanımlayabilmeli.. düşünceleri net olmalı kendini güzel yansıtmalı sadakatten asla ödün vermemeli.. sahiplenme duygusu olmalı problemleri beraber çözümlemeliler...
artııı gunumuz teknolojısınden bıraz uzak olmalı faceden ben senı durttum sende benı durt ))) nerde kaldı bızım askkımız olur sonra...
AŞK, bir sanattır.
Günümüzde, bu sanatı pek benimseyen kalmamıştır.
sanırım kısılerın secme alanları genısledı sosyal medya felan bundandır kı bundan ayrılsam dıger tarafdakı kız zaten benım yada cocuk gozuyle bakıldıkca zor surer ılışkıler )o olmazsa dıgerı mantıgı yanı...
Ego'larımız yüzünden.. Kimse burnundan kıl aldırmıyor adeta bulunmaz hint kumaşı gibiyiz.Herşeyi bahane ediyoruz ve kompleksi davranıyoruz.. Tamam herşeyede eyvallah çekelim demiyorum fakat biraz daha esnek anlayışlı olalım..Amaan Çok karışık işler bunlar. :S
Sevgi ve aşk sadece tek kişi tarafından yaşanabiliniyor. Aşkın karşılığı yok. Bazı insanlar sadece sevmeyi bilir,karşısındaki sever mi sevmez mi hiç düşünmeden sever. Hep bekler sevecek diye ve sonunda görür ki sizi kırmamak adına hatır için kendini zorlayarak karşılık verme çabasındadır.
Aşk yalnızlığı kabullenmektir
Aşkın denklemi çözümsüz. Alışmak gerek sadece sevmeye. Sevilmeyi tatmadan da yaşamayı öğrenebilir insan. Ama birini sevmeyi birine sımsıkı bağlanmayı mutlaka yaşamalı.
[emoji4][emoji4][emoji4]
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)