[15:26:39] <RomantikPepe> "Sanalda Hatun Tavlama Sanatı"
[15:26:49] <RomantikPepe> Kural 1: Özele kesinlikle gitmeyeceksin!
[15:27:19] <RomantikPepe> Kural 2: Kanal genellerinde sohbet ederek kendini pazarlayacaksın... Sonuçta hatunlar avmleri, pazarları özetle alışverişi severler...
[15:27:47] <RomantikPepe> Kural 3: Asla ısrarcı olmayacaksın... Israrcı hatunlar bazen beni bile bunaltıyor :(
15:28:23] <RomantikPepe> Kural 4: Her cümlenin sonuna sahte bir gülücük koymayacaksın... İtici oluyor... En azından benim için öyle
[15:28:58] <RomantikPepe> Kural 5: Muhabbet tıkanınca "Çay demle de içelim." muhabbetine girmeyeceksin.
[15:29:21] <RomantikPepe> Kural 6: İlk hafta sky, tel vs istemek yok... Öyle bir an gelecek ki o sky isteyecek ;)
[15:30:33] <RomantikPepe> Kural 7: Henüz tanışmış olduğunuz bir hatuna "canım, tatlım" diye hitap etmekten kaçının... Mümkünse hiç öyle hitap etmeyin.
[15:33:02] <RomantikPepe> Kural 8: Henüz size ait olmayan bir hatunla konuşurken emir kipi kullanmayınız. Size ait olsa da kullanmayınız... Aslında düşündüm de bazen kullanabilirsiniz... Bazen maço olmak lazım :P
[15:33:43] <RomantikPepe> Kural 9: Asla unutmayın! Günümüzde çocuklar bile şekere kanmazken + vererek hatun tavlayabileceğinizi zannetmeyin.
[15:34:37] <RomantikPepe> Kural 10: Aynı anda 3-4 hatuna yürümeyin... Hem yorucu olur hem de bu gebermeyesicelerin kendi dedikodu kanalları var... Hepsi dönen dolaplardan haberdar :P
RomantikPepe arkadaşımıza bu tavsiyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz :D (trsohbet amsg lerinden alınmıs loglardır :D)