16 Şubat 2016 Salı Boğa Burcu Günlük Fal
Haftanın ilk birkaç günü hızlı ve yoğun geçebilir. Hatta mevcut işlerinizi takip etmekte dahi zorlanabilirsiniz. Ancak haftanın kalan günlerinde biraz nefes alacak görünüyorsunuz. Bunu iyi değerlendirip, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki birkaç gün; hedeflerimize yaklaşabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz, hayatımıza ilişkin yepyeni adımlar atıp planlar yapabileceğimiz bir süreç olabilir. Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir. Negatif bir ruh hali baş gösterebilir ve kendimizi isteksiz, kararsız ya da bitkin ve yorgun hissedebiliriz. Bu nedenle önemli görüşmelerimizi ya da toplantılarımızı akşamüstüne planlamamızda fayda var. Böylelikle zihnimiz açık bir şekilde daha sağlıklı ve güçlü bir iletişim kurabiliriz.
Bugün parasal konularınız gündeme gelebilir. Ön göremediğiniz harcamalar çıkabilir. Alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha faza çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış nedeniyle başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.
Bugün yakın çevrenizle ilgili olayların içinde kalacaksınız. Yardım etme duygunuz her zamanki gibi yoğun ve çevrenizi kırmak istemediğiniz için,her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanmalar yaşayacaksınız. Duygusal yönlerinizi bilenler size fazla yükleniyorlar.