Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü nihai sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Kemalcan Bozdağ, aynı üniversitede Kamu Yönetimi bölümünde nihai sınıftaki sevgilisi 22 yaşındaki Fulden Ercan'a evlilik programlarıyla dalga geçen bir program hazırlayarak evlilik teklifi yaptı.
CEP TELEFONUYLA PROGRAM ÇEKTİ
Kemalcan Bozdağ, 5 seneden bu yana süren ilişkisini evlilikle sonuçlandırmak isterken kız arkadaşının Erasmus Programı kapsamında Polonya'ya gitmesini fırsata çevirerek ona süpriz evlilik teklifi hazırladı. Evlilik programlarındaki diyalogları mizahsal dille eleştirmek isteyen Kemalcan Bozdağ, arkadaşlarının yardımıyla cep telefonu ile bir program çekmeye karar verdi.
"KINANI DA AL GEL"
'Kınanı da Al Gel' adını verdiği programda arkadaşlarının yanı sıra kendi ana babası ve kız arkadaşının annesi de rol aldı. 12 sahneden oluşan cep telefonu görüntülerini birleştirerek bir sahne haline getirmek için internet üzerinden araştırma yapan genç, evlilik teklifi klipleri hazırlayan Erol Özay ile görüştü, drone eşliğinde klip teklifini kabul ederek hazırlıklara başladı.
Arkadaşlarından yardım isteyen Bozdağ, kız arkadaşını sürprizin yapılacağı alana getirmeye giderken arkadaşları da Adnan Menderes Bulvarı'nda bir restoranda 2 sahıslık yer ayırarak hazırlıklara başladı. Çiftin oturacağı masa al gül yaprakları ile donatılırken 'Kınanı da kırmızı gel' skecinin görüntüleri diz üstü bilgisayara yüklendi. Tüm bu hazırlıklar Erol Özay ve ekibi tarafından kameralarla kaydedildi.
SAHİLDE KALP İŞARETİ ÇİZEREK, TEKLİF ETTİ
Hazırlıklar tamamlandıktan sonra kız arkadaşı Fulden Ercan ile el ele tutuşarak restoranda gelen Kemalcan Bozdağ, masaya geçerek evvel sevgilisine arkadaşları ile çektiği programı izletti, ardından sahile götürdü. Konfeti, meşale gösterisi ile karşılanan genç aşık sahilde kalp işareti çizilen bölgeye geldiklerinde Kemalcan Bozdağ, Fulden Ercan'ın önünde diz çökerek, "Canım her gece benimle aynı uykuya dalıp her sabah benimle uyanır mısın?" diyerek evlilik teklifinde bulundu. Kısa bir süre şaşıran Fulden Ercan da teklife, 'Evet' diyerek sevdiğinin boynuna sarıldı. Çift mutluluklarını dans ederek kutlayıp, istek balonlarını havaya uçurdu.
"BU KARAR ÇOK ANİDEN OLDU"
Sevgilisinden müspet yanıtı alan Kemalcan Bozdağ, uzun süren birlikteliklerini mutlulukla noktalamanın keyfini yaşadıklarını belirterek, "Bu karar çok birden oldu. Karar vermenin ardından derhal hazırlıklara başladım. Keyifli bir hazırlık yaptım. Erol Özay ve arkadaşlarımın da büyük katkısı ile mesut sona ulaştık" diye konuştu.
Hayatının en mesut anını yaşadığını ifade eden Fulden Ercan ise, "5 yıldır birlikteyiz. Bir evlilik teklifi olacağını biliyordum da böyle bir sürpriz olabileceğini hiç beklemiyorum" dedi.
16 Şubat 2016 Salı 13:07