'Ne Kadar Da Duygusal Bir Kitap' isimli kitabını çıkardı, hayali ise çiğköfteci dükkanı açmak
Ünlüler ona bayılıyor; en son Özge Ulusoy’un imzalı kitap istediğini biliyoruz. En büyük hayali Sıla’yla evlenip çiğköfteci açmak. Ünlü Twitter fenomeni Mehmet Ali’nin ilk kitabı ‘Ne Kadar Da Duygusal Bir Kitap’ Okuyan Us’tan çıktı.
Twitter hesabını ‘kızlara yürümek için açan’ Mehmet Ali’nin hayali çiğköfteci dükkânı açmak...
TwItt er’ın halk çocuğu fenomeni olarak anılan Mehmet Ali ile görüştük. Elbette olay bu kadar şizofrenik değil, yani ortada bir Mehmet Ali yok, Ertuğrul var. Mehmet Ali sadece bir karakter ve Sıla’ya deliler gibi âşık olmasıyla meşhur. Ertuğrul ise İstanbul Üniversitesi’nde hukuk okuyor ve tıpkı Mehmet Ali gibi Elazığlı bir ailenin 9 çocuğundan biri.
“Hesabı başta kızlara yürümek için açtım” diye bir itirafta bulundu ama pek işe yaramamış. Neyse ki şimdi 848 bin takipçisi olan bir fenomen. Kitabı Okuyan Us’tan çıktı, ilk röportajını bize verdi. Huzurlarınızda Mehmet Ali.
Kimsin sen Mehmet Ali, nereden çıktın?
23 yaşımdayım, Elazığ’da doğdum. Çiğköftecilik başta olmak üzere bilimum işlerde çalıştım. Bilimum yani böyle çok türlü türlü anlamına geliyor. Kültürüm çok yüksek olduğu için bu şekilde eski kelimeler kullanmaya özen gösteriyorum. Sonuçta sanatçı bi insanım. Ortaokulu bitirdikten sonra biraz Elazığ’da çalıştım sonra İstanbul’a çalışmaya geldim. Ablamın yanında kalıyorum, internet kafede çalışıyorum şimdi. Her gece yabancı müzik dinlerim. DJ bir yapım var. Adım da DJ Tempra çünkü Tempra arabaları çok severim.
Tempra mı kaldı yahu?
Olsun, ben seviyorum, o yüzden bu mahlası uygun gördüm. Pardon mesela Adriano Lima’nın bi sözü var biliyor musunuz? Adriano’ya sormuşlar, demişler “Senin niye dövmen yok” o da demiş “Senin Ferrari’n olsa üstünü örter misin?” Sonra o soruyu soran da mosmor olmuş. Yani güzel bi şey varsa onun üstünü açmak gerekir. İşte bende Tempra’nın güzelliğini kendi güzelliğime yakın hissettiğim için böyle bi ad buldum. Benim tipim de çok yakışıklı. Saçlarımı taramayı, fotoğrafımı çekmeyi çok severim. Yakışıklı olduğumu biliyorum, kızlar bana hayran. Ünlü olduktan sonra daha da arttı sayıları. Beni gören kızlar üstünü başını yırtıyor.
Sevgilin var mı?
Şimdilik yok. Benim sevgilim Sıla. Ona âşığım ama şimdilik aramızda bi ilişki yok, yani Face’mizde ilişkisi var yazmıyor. O yüzden dolayı sevgilim yok gibi bi şey ama yakında Sıla ile kesin çıkarız. Çünkü ben Sıla’yı etkilemek için kitap yazdım. Bu sefer büyük ihtimal bana âşık olacak.
Sıla biliyor mu bunu?
Biliyor ama hiç tanışamadık. Şunu söyleyeyim size. Tanışmamız için aşırı derece zekâlı bi plan yaptım. Bu kitabım sayesinde çok ünlü ve zengin olunca kendime hemen bi Tempra alacağım. Tempra’mı aldıktan sonra son ses müzik açıp Sıla’nın evinin önünden geçeceğim. O da pencerede perdenin arkasından gizlice bana bakıp içinden “Ne kadar yakışıklı bi erkek” diyip çok etkilenecek.
En büyük hayalin bu mu?
Valla yani bi de aslında bi tane çiğköfteci dükkânı açmak gibi bi hayalim var ama onun haricinde en büyük hayalim Sıla ile mutlu bi yuva kurup bizim köye gidip ölene kadar inekler ve tavuklar arasında huzurlu bi hayat yaşamak. Bu ünlüler dünyasından kurtulup rahatlamak. Ünlü olmak çok zor bi şey.
Sıla geldiğinde belki büyü bozulur, ne dersin?
Yok yav bence bozulmaz. Ben ona takıntılıyım ama yani bu geçici bi heves değil. Ben sevdim mi ölümüne severim. Eğer geçici bi şey olsaydı ben zaten şimdiye kadar yüz tane kızla çıkardım. Her gün bana milyonlarca kız teklif ediyor ama ben onlara yüz vermiyorum.
"BAŞAK BURCUYUM TAKINTILIYIM"
Niye yeşil kartın var?
Affedersin benim patronum olacak insan sigortamı yatırmadığı için maalesef yeşil kart kullanıyorum.
Kızlar seni niye bu kadar beğeniyor sence?
Çok basit bi soru, tabii ki duygusal olduğum için. Bi de belki yetenekli olduğum için olabilir. Mesela bi kere top sektirme yarışına girmiştik ben 307 sektirmiştim. Bunun gibi daha birçok yeteneğim var.
Burcun ne, Balık falan mı?
Başak. Çok düzenli, takıntılıyımdır. Saçımı düzenli olarak tararım mesela. Sıla’ya da ondan takıldım herhalde takıntılı bi burcum var. Zaten tipimden de anlamanız lazımdı. Başak burcu erkeği çok yakışıklı olur. Yükselenim de Yengeç. Merkür metrosu bu aralar beni çok etkiliyor ama inşallah yakın zamanda Jüpiter’ in etkisi görülmeye başlar ve böylece yakışıklılığımı şans ile süslerim.