Üç sınıf insan vardır
Görenler,
Gösterildiğinde görenler.
Ve Görmeyenler...!
Üç sınıf insan vardır
Görenler,
Gösterildiğinde görenler.
Ve Görmeyenler...!
Sır
Birinin hayatına, birinin mutluluğuna, birinin ruhuna, birinin eline, yüzüne, omuzuna, yüreğine, bazen söz, bazen göz, çoğu zaman kalbinizle minicik de olsa tüm samimiyetinizle dokunun...
Sır
İnsanların yüzüne iyi bakın,
Acısı çok olanın gülüşü güzel olur .. kendı dusuncene gore ınsan yargılamanın anlamı yoktur ..
Sır
Etrafımız o kadar çirkefle dolu ki, temiz kalmak için tek çare kendi dünyamıza çekilmek (;
Sır
Ben samimiyetsizliğin her halini en çıplak haliyle görmüşken, kimse benden polyanna kılığına girmemi beklemesin. İnsanlara tanıdığım şans kadar benden gidenleri bir ben bilirim. Her adım attığımda ve her el uzattığımda, zor günlerinde yanında olduğum insanların nasıl bana sırt döndüğünü bir ben bilirim. Artık dünyamın merkezine kendimi koydum. Bu halime bencillik diyenler, zamanında kendilerini adam yerine koyduklarımdır. Sırtımdan vurduklarında hissettiğim acıyı bir ben bilirim. Beni bilen böyle bilsin. İster saygı duysun bana, ister silsin. Kendi yolumda nasıl yürüyeceğimi kimseler bana söylemesin. Varacağım yeri Allah, duracağım yeri ise bir ben bilirim.
Sır
Efendilik yüzüne tipine degil karanterine oturan bır kavramdır anladın ?
Sır
Sustum...
O ellerimi bıraktığın yerde,
O beni bıraktığın zamanda kaldım.
Veda bile etmeden giderken,
Gözlerime baktığın o anda kaldım.
... Kırk yılın en soğuk kış mevsimini gördü yüreğim,
Karlar altında kaldı tüm hayalerim,tüm geleceğim.
Kar taneleri bir bir yüreğime düşüyordu,
Değil yüreğim göz yaşlarım bile üşüyordu.
Sustum işte o anda...
Madem sen yoktun,ben de sustum.
Feryat figan sustum...
Tüm gücümle sustum.
Güneş sustu,yıldızlar sustu,dünya sustu!
Sır
@Birşah günlüğüne bir not düşeyim dedim..kızmazsın di mi?
Bir tek gülümseme bile yetiyorken niye surat asardık ki biz insanlar. Konuşmayı özlersin bazen o tanıdık sesle. Mesela ben çok özlemiştim, söylemiştim de burdayım diye. Ama karşındaki görmek istemeyince olmuyordu…
Napalım artık olduğu kadar…
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
@BUDULGAN BOZKURT est kızarmıyım rahatına bak lütfen (: emegıne sağlık
Sır
Bana söylersen, unutabilirim.
Gösterirsen, anımsayabilirim.
Ama beni de katarsan anlarım..
Sır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)