Ev yapımı mis kokulu ekmekler
Mayalı hamurların kısa sürede kabarmasına yardımcı olmak için; fırını önce 50 dereceye ayarlayıp 10-15 dakika ısıtın ve kapatın. Hamuru fırının içine yerleştirip mayalanması için bekletin.
Ev yapımı mis kokulu ekmekler
Mayalı hamurların kısa sürede kabarmasına yardımcı olmak için; fırını önce 50 dereceye ayarlayıp 10-15 dakika ısıtın ve kapatın. Hamuru fırının içine yerleştirip mayalanması için bekletin.
Sır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forumumuzda Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve genel ahlâk kurallarına aykırı yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Telif hakkı içeren mesajların yazılmamasına özellikle dikkat edilmelidir. 5651 Sayılı Yasa gereği forumumuzda yazılan mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazıları yazan üyelere aittir. Şikâyetleriniz ve diğer konular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.