Ekmekler bayatlayınca....
Bayat ekmekleri küp küp kesip kızartın. Soğuyunca kavanoza alıp kapağını sıkıca kapatın. Daha sonra çorbalarınızda kullanmak üzere buzdolabında saklayın. Bayat ekmekleri mutfak robotundan geçirerek galeta unu elde edebilir ya da üzerine hafif su serperek alüminyum folyaya sarıp fırında 10 dakika ısıtabilirsiniz
Ben Buguluyorum bayat ekmeklerınızı atmayın rabbim o nımetı bıze bağışlıyorsa bır lokmaya muhtaç olanlarımız var lütfen bayat olan ekmeklerınızı celık makarna suzgeclerını bılırsınız tenceye su koyup makarna suzgecıne ekmeklerı koyup su koyduğunuz tencere uzerıne yerlestırın ve uzerını kapatacak sekılde ortun pamuk gıbı yumasık oluyor ekmekler kahvaltıda bırebır .. Birsah..