Saat: 20:00 - 22:00
program formatım karman çorman birşey , istek şarkı istenilmeyen ama istek numara istenilen bir program formatı işte :D

ben mi ?

ben var ya ben

14 şubat 1982 yılında saat gece 03:18 de devlet hastanesin kadın doğum servisinin ameliyathanesinde,

esmer bir hemşire ve kumral bir doktorun yardımı ile dünyaya gelmişim ( hemşire çok güzelmiş valla ),

anam beni babama babamda beni anama sevgililer günü hediyesi olarak kabul etmişler ama ben büyüdükçe

pişman olmuşlar tabi orası da başka bir ayrıntı orta okulu 4 senede bitirdim liseyi normalde bitiremiyordum

ama okul korosunda bağlama çaldığım için oradan yardımcı oldular bitirmeme babamın her zaman yaptığı

bir espirisi vardır hep derki bana olum ben marangozum ama ben bile yontamadım seni nasıl bir budak var der

anamda sen ne diyorsun bey ben ona salatalık turşusu kuracağım hıyar adamdan hıyar turşusu olur der yani ailem

beni çok sever sevgi pıtırcıkları gibiyiz 6 yaşımda 3 metreden betona düştüm kafatasım çatladı şaka değil gerçek

valla neyse bu kadar biyografi yeter geri kalanlar acı verir biz komiklerle yaşayalım dimi ))