CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi
CADSAY uzun senelerin konu tecrübesi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim dersleri, danışmanlık ve proje servisleri veren uzman bir eğitim merkezidir.
CADSAY, bilgili ve profesyonel eğitmenleri ile birlikte takdim edilen eğitim müfredatlarına hakimdir. Mühendislik, mimarlık ve çizim ile ilgili konularda gereksinim duyduğunuz ders, danışmanlık ve proje yardımı, alanında üst düzey eğitmenlerimiz aracılığıyla CADSAY çatısı altında sağlanmaktadır.
AutoCAD Dersleri
CADSAY uzun zamanlardan beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel şahıslara yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri vermeye kesintisiz devam etmektedir.
Sta4CAD Kursu
Ekibimiz; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunan, uzmanlıktan aman vermeyen ve ekip çalışmalarına dikkat veren bir profile sahiptir.
Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan grubumuz ile kurs, danışmanlık ve proje gereksinimlerinizde beraberinizde çalışmaktayız.
Primavera Eğitimleri
CADSAY olarak ekibimiz; dünyamızın bilgisayar alanında gelişmelerini güncel olarak takip etmekte, şirketlerin tasarım teknolojilerini geliştirici, olasılığını bulan ve yenilik yolunda rekabet ayrıcalıkları kazandırmaya yönelik geniş yardımlar sağlar.
CADSAY'in eğitimini sunduğu başlıca alanlar: SAP2000 Eğitimi, Primavera Eğitimi, STA4CAD Kursu, AutoCAD Eğitimi
Sonuç temelli çalışan uzman arkadaşlarımız beraberinde aldığınız eğitim, danışmanlık, proje yardımı ile sizler de kariyerinizi ve başarılarınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.
SAP2000 Öğrenme
CADSAY olarak maksadımız; çözüm ortağı olduğumuz işletmelere kıymet katan, başkalık yapan projeler yapmak ve en fazla nitelik standartlarında eğitim hizmeti sağlamaktadır.
Cadsay, kurum personeline çağdaş ve çok farklı bir eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir.
Verdiğimiz hizmetler sektörün üst sıralarında yer almaktadır.
Sektöründe Türkiye genelinde en sağlam ve en önde giden desteği veren Cadsay, kaliteyi kendisine bir unsur olarak belirlemiş ve asla kalitesinden şüphe duymamaktadır.
Cadsay olarak bizi ön plana çıkaran faktörler;
Genç ve Dinamik Kadro
Proje TabalıYaklaşım
Uzun Alanı Tecrübesi
Kalite Odaklılık
Güncel Teknolojiyi Takip
Teknik Destek
Profesyonel Eğitim İçeriği